fbpx

Mamica – Borba s vjetrenjačama se nastavlja

Serija…

MamicaDoma TV premijerno donosi treću sezonu humoristične serije ‘Mamica‘, u kojoj nastavljamo pratiti malu i disfunkcionalnu, ali simpatičnu obitelj. Samohrana majka Christy (Anna Faris) i njezina majka Bonnie (Allison Janney) i dalje se nastoje vratiti na pravi put te omogućiti Christynoj djeci život kakav zaslužuju. Gledatelji će se i u trećoj sezoni moći nasmijati do suza uz urnebesne situacije koje prate Christy i Bonnie na svakom koraku, od 4. listopada na Doma TV-u.
Poznatu holivudsku glumicu Annu Faris i dobitnicu Emmyja Allison Janney gledatelji imaju priliku pratiti u trećoj sezoni urnebesne humoristične serije ‘Mamica‘! Christy (Anna Faris) je samohrana majka koja je, nakon više godina dvojbenih životnih odluka, ponovno trijezna i pokušava vratiti svoj život na pravi put. Međutim, svakodnevno je testira njezina odnedavno trezvena majka Bonnie (Allison Janney) koja se na svoj način pokušava iskupiti Christy za sve one prilike kad ju je iznevjerila. Još jedan izazov za Christy predstavljaju i odnosi s njezino dvoje djece. Naime, njezina je kći Violet (Sadie Calvano) zaručena za dvaput starijeg muškarca, a njezin desetogodišnji sin Roscoe (Blake Garrett Rosenthal) radije bi živio sa svojim ocem Baxterom (Matt Jones), nekadašnjom lijenčinom koja se nedavno dovela u red. Kako bi ostala trijezna, Christy se oslanja na potporu skupine liječenih alkoholičarki koju sačinjavaju njezina sponzorica Marjorie (Mimi Kennedy), njezina bogata štićenica Jill (Jaime Pressly) i emotivna prijateljica Wendy (Beth Hall). Christy se trudi ostati pozitivna dok pokušava prevladati svoju prošlost i izgraditi bolju budućnost – no uz disfunkcionalnu obitelj i mnoge životne zapreke uvijek se bori s vjetrenjačama.
U trećoj sezoni, Bonnie i Christy u životima će se iznenada pojaviti gošća iz prošlosti, a zajedno će pokušati pomoći tinejdžerici ovisnici da se osovi na noge. Bonnie će pokušati natjerati Christy da prizna da još osjeća nešto prema Baxteru, a i sama će se suočiti s neplaniranim poteškoćama u ljubavnom životu.

Foto: Press