fbpx

Štrumpfovi: Skriveno selo u najmodernijoj 3D tehnologiji!

Trailer…

Prvi puta istovremeno predstavljamo dva različita trailera za jedan film Štrumpfovi: Skriveno selo

ŠtrumpfoviU proljeće 2017., točnije od 30. ožujka u domaća (i svjetska) kina dolazi nam treći nastavak – Štrumpfovi: Skriveno selo. Iako su prva dva nastavka snimljena igrano-animiranim stilom (što znači da je polovica filma bila animirana, a polovica igrana), ovaj dio biti će u cijelosti animiran i prikazan u najmodernijoj 3D tehnologiji. Kao i svi animirani filmovi u posljednjih 10 godina i ovaj će biti sinkroniziran.
ŠtrumpfoviRadnja trećeg nastavka serijala Štrumpfovi: Skriveno selo vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!
Uz cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da Štrumpfovi: Skriveno selo već sada možemo proglasiti apsolutno najvećim kino hitom koji nas očekuje 2017. godine!

Animirani hit Štrumpfovi: Skriveno selo u domaća kina stiže 30. ožujka!

Foto: Promo
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=e04HHFYsrFQ[/embedyt]

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=l3XKSz6-jfU[/embedyt]