Video: Tuđi život – Harun progovorio Hrvatski!
Piše: redakcija On 15 ožu., 2016 At 09:04 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Tuđi život…

Gledatelji će ovaj tjedan imati priliku vidjeti kako novi lik Harun trenutno najpopularnije strane serije kojega utjelovljuje poznati turski glumac Baris Falay, govori na hrvatskom jeziku

Tuđi životOvog tjedna u seriji ‘Tuđi život’, gledatelji imaju priliku saznati malo više o tome zašto je Harun odlučio doći u Ankaru i pomutiti planove Džihanu, i to uz pomoć Džandan, koja ovim činom još jednom izdaje bivšu prijateljicu Dilaru i njezinu obitelj.
Osim razvoja trenutačno napete situacije u životima glavnih likova, gledatelji će ovoga tjedna moći vidjeti i nešto što se rijetko viđa u turskim serijama koje su dosad imali prilike pratiti. Naime, vidjet ćemo kako se novi negativac serije služi – hrvatskim jezikom!
Dilara: Znaš li hrvatski?
Harun: Ti si moje pijanstvo. Niti sam se od tebe otrijeznio, niti se mogu otrijezniti, niti se želim otrijezniti.
Hoće li time Harun insinuirati na njihovu moguću romantičnu prošlost? Što ga u seriji povezuje s Hrvatskom i zašto je ušao u Dilarin život baš u ovom trenutku, uskoro ćemo saznati u uzbudljivim nastavcima serije ‘Tuđi život‘ na Novoj TV.
Dilara će ovoga tjedna saznati da je Harun stigao u grad, no uskoro će se sama uvjeriti kako njegovo iznenadno pojavljivanje nije obična slučajnost kao što ona misli. Naime, Harun je spreman obaviti osvetu koju godinama sprema Džihanu i Dilari jer ih smatra odgovornima za sestrinu smrt! Što Harun smjera? Hoće li Džihan napokon shvatiti tko stoji iza podmetnute eksplozije i tko je kriv za nove neuspjehe njegove tvrtke? Gulseren također nikako ne uspijeva pronaći svoj mir – Ozan se odjednom okrenuo protiv nje i sada želi učiniti sve kako bi je zauvijek otjerao iz svoje obitelji. Međutim, Ozan će dopustiti da ga savladaju strasti, pa će se situacija izmaknuti kontroli. Ozan će Gulserenin život stoga dovesti u veliku opasnost. Hoće li naposljetku donijeti pravu odluku i poštedjeti nevinu Gulseren? Harun će također ubrzo shvatiti kako Džihanu nanijeti najteži udarac…

Foto: Press
Video: 

comment closed