fbpx

AMELIE LENS – TECHNO DIVA 11.11 U BOOGALOOU

Amelie Lens u hramu sreće zapalila publiku

Svjetski poznata DJ-ica Amelie Lens, posjetila je Boogaloo, hram sreće u sklopu Future Scope XXL programa. Od kad je prvi puta nastupala u Zagrebu privukla je nove generacije ljudi koji uživaju u njezinoj glazbi. Čak gotovo dva milijuna ljubitelja techno glazbe uživa u genijalnoj Amelie Lens.

Svaki puta kad Amelie nastupa zapali klub i publika bude u ekstazi, ništa nije bilo drugačije na nastupu u Boogaloou. Amelie je već nakon prvog dropa zapalila publiku i donijela pravu plesnu atmostferu u hram sreće.  Nastupala je sa DJ-ima kao što su DJ Jock, Shipe te Adio F. Također je Boogaloo za nastup 11. studenog otvorio ukupno tri floora; glavni floor, Small Room i Boogaloo Black.

Glavni floor uz Lens, razvalili su sa svojim zvukom i DJ Jock, Shipe te Adio F. Small Room pripao je imenima koja vežemo za sam početak elektroničke scene u Hrvatskoj, a to su Mr. DJ Dariu te Seraphimu Codexu. Uz njih došao je i makarski DJ, Toni Juranović. Dok je Boogaloo Black floor bio je finalni floor uz Bronskog i Heryja.

Amelie Lens, belgijska DJ-ica i producentica je u glazbi od sada već davne 2014. kad je odustala od modne karijere i krenula nastupanjem pod imenom Renée. Amelie Lens svoju karijeru stvara već godinama i tako je uspjela već osvojiti techno scenu te se i postavila kao jedna od vodećih DJ-ica danas. Nakon EP-a “Little Robot” iz 2019. i “Higher” iz 2020., nedavno je započela i projekt “Global Underground”. Nedavno je imala svoj četvrti nastup u Hrvatskoj koji se također držao u Boogaloou.

Atmosfera u klubu uz Amelie nikad ne razočara. Brze i tvrde trake koje Amelie donosi navodi sve u klubu na ples dugo kroz noć. Poslije Amelie LensFuture Scope dovest će još DJ-eva koji sviraju nešto tvrđi zvuk. U Boogaloo 3.12. stiže Fernanda Martins, uz koju nastupaju još dvoje; Du’Art i Lea Dobričić.

Ulaznice su dostupne na Entrio.hr.

Foto: Press – Scena.hr