fbpx

Audicija: Zabavni show Supertalent kreće s audicijama

Show…

Maja Šuput dala majci obećanje: Obećala sam mami da ću Bilmana poštedjeti ovu sezonu

Audicija– S velikim uzbuđenjem iščekujem početak nove sezone i upoznavanje s velikim brojem super talentiranih ljudi Hrvatske. Nadam se da će me opet iznenaditi i razgaliti svojom autentičnošću i izvrsnošću te izmamiti mi osmjeh na lice i želju za pritiskom zlatnog gumba! – kazala je Martina Tomčić, koja traži istinski talent.
Najpopularniji talent show u svijetu vraća se u svojoj šestoj sezoni. Nakon što je prošle godine Supertalent polučio veliki uspjeh te bio najgledanija zabavna emisija u 2017. godini, u ponedjeljak show kreće u potragu za novim talentima koji će oduševiti gledatelje. No, osim gledatelja, natjecatelji će morati osvojiti i žiri, a audicija za zabavni show Supertalent kreće s potragom za talentima.
S uzbuđenjem novu sezonu iščekuje i Maja Šuput.
Audicija– Jako se veselim novoj sezoni i novim talentima. Posebno se radujem sto ću opet biti s najboljom ekipom žirija. Moje suđenje je bilo i ostati će pravedno i iskreno, punog srca i veselja – rekla je te otkrila:
– Obećala sam mami da ću Bilmana poštedjeti ovu sezonu, pa već razmišljam o novoj žrtvi…
Od novih kandidata, Janko Popović Volarić kaže kako očekuje da će ga šokirati, oduševiti, nasmijati i dirnuti.
– Jednako tako jedva čekam opet se malo intenzivnije družiti u harmoniji sa svojim prijateljima iz žirija, za koje znam da će me jako nasmijati, iznervirati, i siguran sam, svojim komentarima ponekad šokirati. Jedva čekam da krenemo! – nestrpljiv je Janko.
Davor Bilman, koji slovi za člana žirija kojega je poprilično teško fascinirati, o novoj sezoni kaže:
– Od nove sezone i kandidata očekujem da kod mene izazovu puno smijeha, nekoliko osmijeha i pokoji podsmjeh. Očekujem da ne budu monotoni, već da se dobro zabave i ostave nas širom otvorenih očiju. U novoj sezoni bit ću pravedan, strog i svoj!
Tko će sve stati pred četveročlani žiri, tko će ih osvojiti, a koga će poslati kući, doznat ćemo već u idućem tjednu!

Foto: Press