fbpx

Boris Novković bezvremenskim pjesmama očarao publiku!

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Boris NovkovićBoris Novković veličanstvenim koncertom u dvorani Lisinski oduševio je publiku koja ga je nagradila ovacijama. Na koncertu ‘Zagrebačkog dečka’ uživale su sve generacije publike i  brojne poznate osobe. Pjevala je publika njegove brojne hitove i najljepše ljubavne pjesme od početka do kraja koncerta: ‘Tamara’, ‘Sve gubi sjaj’, ‘U tvojim očima’, ‘Reci mi’, ‘Dok svira radio’…
Cijela dvorana je bila na nogama, žene i muškarci, stari i mladi, obitelji s djecom i svi su pokazali koliko su željni Borisovih live nastupa, a Boris im je sinoć darovao pravi audio vizualni spektakl.
Boris Novković je  prvi put pjevao uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem legendarnog maestra Zdravka Šljivca, koji je dao  poseban  i bezvremenski ‘štih’ Borisovim pjesmama. Posebna gošća iznenađenja bila je atraktivna kubanska diva Olvido Ruiz Castellanos koja se zadivljujućim vokalom pridružila Borisu u izvedbi pjesme ‘Ko je kriv’, a uz pratnju zbora Husar &Tomčić glazbene škole otpjevali su hit ‘Live end let die’ i zaslužili ovacije publike.
Boris NovkovićBoris koji je punio koncertne dvorane diljem bivše Jugoslavije i  pjesmama pogađao ukus višegeneracijske  publike, svojim je posljednjim albumom  ‘Još sam uvijek tvoj’ zauzeo prva mjesta nacionalnih top lista i dokazao da kvaliteta i iskrena emocija uvijek  nađu put do srca publike. Sinoćnjim koncertom u Lisinkom najavio je i svoj koncertni come back , ali i puno lijepih glazbenih iznenađenja.
Na koncertu su uživali : Marko Vrdoljak, Tamara Gabrajs, Dubravko Šimenc, Lana Pavić, Vlado Kalember, Damir Hoyka, Bruno Kovačić, Miro i Sonja Buljan, Denis Dumančić s obitelji, Miroslav Drljača Rus, Želimir Babogredac, Mirko Boch.

Foto: Scena.hr