fbpx

Vozio bicikl i crtao s povezom na očima – Supertalent

Show…

Audicije šeste sezone showa Supertalent su u punom jeku, a nakon završenog drugog tjedna, produkcija showa može obećati samo jedno – nova sezona prikovati će gledatelje za male ekrane!

Supertalent

SupertalentNakon uspješnog prvog, i drugi audicijski tjedan showa Supertalent iznjedrio je mnoštvo iznimnih kandidata koji su svojim talentom oduševili žiri, a neki su ih čak i izuli iz cipela. Jedan od takvih kandidata je zasigurno trinaestogodišnji Siniša Matijević koji je pokazao izuzetan talent.
– Baš si jedno posebno stvorenje! Nisam sigurna da li si svojih trinaest godina svjestan toga! – poručila mu je Martina sva u šoku. Naime, Sinišin talent jest mogućnost snalaženja u prostoru, vožnja bicikla te izrazito precizno crtanje i to s povezom na očima!
– Ovo je jako čudno! Nitko od nas to nikada nije vidio! – dodala je Maja.
Kako je kazao, svoj talent prepoznao je sasvim slučajno, a sada s njima oduševljava mase.
– Osjetim pod prstom crte koje trebam nacrtati i tako uspijevam – otkrio je Siniša.
Osim Siniše, nevjerojatne talente pokazao je i niz drugih kandidata, pa je tako žiri imao priliku vidjeti kako to izgleda kada ljudsko tijelo služi kao izolator struje – natjecatelj iz Srbije, Slaviša Pajkić, pokazao je da može ‘držati’ struju napona i do 1000 volti.
– Ovo je jedinstven talent kojega nema nitko. Ja sam jedini prijatelj koji se druži cijeli život sa strujom i meni struja ne može ništa. Ja nisam mađioničar, ja sam tako rođen – objasnio je Siniša svoj talent te zaključio:
– Ja se ne znojim, moja koža je drugačija i meni smeta vrućina. Drugo, vjerojatno zbog toga sam jedan dobar izolator i prilazim struji i dodirujem je kao da nema ništa. Međutim, kada ju želim kontrolirati, onda to radim svojom voljom.
I u drugom audicijskom tjednu showa Supertalent žiri su oduševili brojni plesači, pjevači, glazbenici, a tko se sve pojavio na pozornici Supertalenta, gledatelji će imati priliku doznati već ove jeseni na Novoj TV!

Foto: Press