fbpx

Doris Pinčić zabavila se u Saxu!

SaxThe SecondHand Band pokrenuo je prošli vikend rock&roll maniju događajem pod nazivom ‘Zadnji poziv za rock and roll!‘. U puna tri i pol sata svirke, zapalili su Sax! Klub hrvatskih glazbenika i sve prisutne s izvrsnim izvedbama pjesama rock velikana, te s gostima na bini – među kojima su se našli i glumica Marija Borić, Alen Marin iz Kojota, hardrock bend The Haze, Petra Antolić – finalistica Supertalenta i još mnogi drugi. U publici isto nije nedostajalo poznatih lica, pa su se na dobrom rock and rollu zatekle i Ana Stunić, Doris Pinčić i ostala glumačka postava Larinog izbora.
Doris Pinčić_druga slijeva– Zadnji poziv za rock and roll! zamišljen je kao projekt osvještavanja mladih ljudi, te rock obrazovanja – našalio se pjevač The SecondHand Band-a Marko Bosak, te nastavio u nešto ozbiljnijem tonu.
– U moru loše glazbe i folka, odlučili smo se na Zadnji poziv za rock and roll! kako bismo svim ljubiteljima rocka omogućili da što više dobre glazbe čuju uživo. Nismo mogli zamisliti bolje mjesto za ovakav projekt od Sax! Kluba koji nam je godinama dobar prijatelj i podrška. Naš projekt prepoznali su i Playboy Hrvatska, te Jameson Hrvatska, te su nam se rado pridružili! Sad nastavljamo dalje sa ‘Zadnjim pozivom za rock and roll!’ po hrvatskim gradovima! Želja nam je da u svakom gradu sviramo te propovijedamo dobri stari rock and roll.
Ana StunićThe SecondHand Band u Sax! Klubu nikoga nije ostavio ravnodušnim, a o njihovoj glazbenoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da su napunili Sax, te da se za ulaz tražila karta više! Na bini, na kojoj su u večeri svirke publici ostavili cijelo srce, pridružili su im se i prijatelji Alen Marin iz Kojota, Marija Borić koja je bila fantastična u „I can’t makeyou love me!“, Petra Antolić, te hardrockband The Haze, koji je zagrijao publiku s izvrsnom izvedbom Guns ‘n’ Rosesa, prije izlaska The SecondHand Banda.
‘Zadnji poziv za rock and roll!’ nastavlja se u Zadru. U standardnoj postavi od deset glazbenika, već 15 godina The SecondHand Band oduševljava svoje fanove i goste najpoznatijih zagrebačkih klubova, a u prvim redovima na njihovim koncertima nerijetko se viđaju i najveća imena hrvatske rock scene. Njihovu odličnu svirku, mukotrpan rad i kvalitetu prepoznao je i Dragutin Smokrović – Smokva, višestruki dobitnik Porina i poznati producent( Majke, Bare i Plačenici, Cinkuši,PickSiebner, Novi Fosili…) koji se odlučio preuzeti i producentsku palicu za njihov prvi album. Album ‘That’s how we do it’ je izašao 15. srpnja u nakladi CROATIA RECORDS i na njemu se nalaze probrani rock klasici u njihovoj obradi i izvedbi.
U skoroj budućnosti u planu je i snimanje autorskog albuma, čiji materijal već postoji, ali čeka svoj trenutak.
Ovaj izvrstan bend i odličnu postavu, koja će vas naprosto ostaviti bez teksta. čine Marko Bosak/vokal, Mladen Francki-Frenki/gitara, Ivan Pasković-Pale/klavir– rhodes -hammond, Danko Krznarić/gitara – hammond, Dario Horvat/bubanj, Berislav Vrabec-Bero/bas gitara, Andrej God/gitara te backvocali Bojana Klepač, Nikolina Fistrić i Monika Jakuš.