fbpx

Premijerno prikazan film Ideš? Idem! redatelja Ljube Zdjelarevića

Zagreb…

Dolazak glavnih zvijezda filma Ideš? Idem! izazvao oduševljenje na stotine klinaca i mladih!

Ideš? Idem!– Uz izuzetno dobru atmosferu, izniman interes i neviđeno uzbuđenje posjetitelja, posebno brojnih klinaca i mladih, sinoć je u Zagrebu održana svečana premijera filma Ideš? Idem! redatelja Ljube Zdjelarevića. Više od šest stotina posjetitelja uživalo je u prvoj projekciji filma koji je na kino platnu okupio YouTube zvijezde i vodeće influencere iz regije – poručuju organizatori.
Premijeri filma Ideš? Idem! su nazočile glavne zvijezde filma – Bogdan Ilić “Baka Prase”, Vid Juračić, Veronika Rosandić, Kaja Kočevar – Ideš? Idem!“Kaya Solo”, Fran Lauš, Nika Ilčić, Amel Družanović – Meca Cazin, Nenad Krstić – Tony TCTN, a njihov je dolazak izazvao oduševljenje na stotine djece koji su došli na premijernu projekciju filma, gdje su imali mogućnost uživo se susresti sa svojim idolima.
Film Ideš? Idem! zabavna je komedija koja po prvi puta okuplja ‘Youtube zvijezde’ regije; svi oni u filmu kreću na nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba do Istanbula i zapravo glume – sami sebe! Riječ je o nekonvencionalnom filmskom projektu koji po prvi puta u igranoj formi okuplja mlade zvijezde regionalne YouTube scene uz koje odrastaju današnje generacije, a kao jedini profesionalni glumac u filmu nastupa Zijad Gračić!
Film Ideš? Idem! u kina stiže 5. prosinca u distribuciji 2i Filma.

Foto: Press – Mladen Stanić