Luka Modrić: Ponosni smo, ali i tužni jer smo izgubili
By redakcija On 16 srp., 2018 At 09:46 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Moskva…

Kapetan Vatrenih Luka Modrić osvojio je u Rusiji, uz srebrnu medalju s Hrvatskom, i nagradu za najboljeg igrača SP u Rusiji

– Ponosni smo na to kako smo odigrali, ali i tužni jer smo izgubili. Neke nam se stvari nisu poklopile. Ovo je najveći uspjeh hrvatskog nogometa, vjerojatno i sporta općenito, ali normalno je smo tužni nakon izgubljenog finala uz ovako dobro prezentiranu igru. Nije se lako stalno vraćati iz minusa, pokušavali smo i kod 4:1, no možemo otići uzdignute glave i nemamo si što zamjeriti. Ponekad ne pobijede bolje momčadi – rekao je Luka Modrić.
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proglašen je za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji. Po završetku finalne utakmice između Francuske i Hrvatske u Moskvi (4:2), kapetan Vatrenih Luka Modrić primio je Zlatnu loptu, priznanje za najboljeg igrača cijelog turnira. Tu je nagradu dobio ispred Edena Hazarda iz Belgije i Antoinea Griezmanna iz Francuske.
– Naravno da sam sretan i ponosan zbog Zlatne lopte, ali bio bih sretniji da smo osvojili Svjetsko prvenstvo. Zahvaljujem svojim suigračima jer bez njih do takve nagrade ne bih došao. No, samo mi je mala utjeha nakon ovakvog poraza – kazao je Luka Modrić.
– U reprezentaciji sam uvijek uživao, a na ovom turniru još i više nego ikada prije. Osjećam ponos svaki puta kada predstavljam Hrvatsku, pogotovo otkad sam postao kapetan. Tada je to dobilo još veću dimenziju. Svaka utakmica, svaki trening u nacionalnoj selekciji bili su za mene veliki doživljaji. Budućnost ove reprezentacije je blistava, no bespredmetno je sada raspravljati o tome tko će ostati. Treba proći malo vremena, moramo se odmoriti, sabrati emocije i vidjeti što će se događati. Na ovom uspjehu treba graditi dalje, ovo treba biti primjer kako se treba boriti – zaključio je Luka Modrić.

Foto: HNS – Press

comment closed