fbpx

Virtuoz Maksim Mrvica nakon tri godine nastupa u Zagrebu

Zagreb…

Maksim Mrvica će izvesti najpoznatije hitove s prethodnih deset albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’…

Maksim Mrvica

Maksim MrvicaJedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu, pijanist Maksim Mrvica, nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu. Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima – ‘New Silk Road’ – 30. ožujka 2019. godine dolazi i u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.
Koncert u Zagrebu dio je Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva – ‘New Silk Road’.
Domaća će publika tako, 30. ožujka 2019. godine moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta ‘Nutcracker’, ‘All Of Me’ od John Legenda, ‘Clocks’ od Coldplaya, ‘Game Of Thrones’ kao i ostale s posljednjeg albuma.
Uz to Maksim Mrvica će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih deset albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’… a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.
Album ‘New Silk Road’ dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski po cijeni od 190, 240, 280 i 300 kuna.
Prilika da uživo poslušate klavirskog virtuoza svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta!

Foto: Press