Ulaznice za susrete Vatrenih – Europske kvalifikacije za SP 2018

U rujnu…

Vatrene do kraja kvalifikacija čekaju još četiri utakmice u kojima će pokušati zadržati prvo mjesto u skupini i tako izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji

UlazniceJučer je putem interneta započela prodaja ulaznica za susrete Europskih kvalifikacija za SP 2018. koje će Hrvatska početkom rujna igrati protiv Kosova u Zagrebu i Turske u Eskisehiru.
Vatrene do kraja kvalifikacija čekaju još četiri utakmice u kojima će pokušati zadržati prvo mjesto u skupini i tako izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Rujanski raspored Hrvatskoj donosi ogled s reprezentacijom Kosova u Zagrebu (2. rujna u 20:45 sati) te dvoboj s Turskom u Eskişehiru (5. rujna u 20:45 sati po hrvatskom vremenu).
Ulaznice za obje utakmice mogu se od 17. kolovoza kupiti putem interneta, a ulaznice za susret protiv Kosova moći će se kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir od 28. kolovoza.

HRVATSKA – KOSOVO
Zagreb, stadion Maksimir, 2. rujna 2017., 20.45 sati

POVEZNICA: Ulaznice za hrvatske navijače
POVEZNICA: Ulaznice za kosovske navijače

Tribina / cijena ulaznice
Tribina Sjever-dolje / 30 kuna
Tribina Sjever-gore / 30 kuna
Tribina Istok / 50 kuna
Tribina Zapad dolje / 100 kuna
Tribina Zapad VIP sredina / 150 kuna
Tribina Jug (za kosovske navijače) / 30 kuna

Ulaznice je moguće putem interneta kupiti na portalu za ulaznice od četvrtka 17. kolovoza do 1. rujna u 12:00 sati. Blagajne stadiona Maksimir bit će otvorene od 28. kolovoza od 10:00 do 18:00 sati. Pozivamo sve navijače da svoje ulaznice osiguraju što ranije, kako bi izbjegli gužve na blagajnama stadiona.
Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznica. Kupac ulaznica za sve tribine osim tribine Jug (namijenjene kosovskim navijačima), mora biti hrvatski državljanin. Osim svojih podataka kupac je dužan dati i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.

TURSKA – HRVATSKA
Eskisehir, stadion Eskisehir Yeni Atatürk, 5. rujna 2017., 21.45 sati (po lokalnom vremenu)

POVEZNICA: Ulaznice za hrvatske navijače
Cijena ulaznice: 35 kuna
Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem interneta na portalu za ulaznice od četvrtka 17. kolovoza.
Prodaja ulaznica putem interneta uključuje osobno preuzimanje na blagajni stadiona uz predočenje potvrde kupovine (vouchera) koja se nakon uspješne kupovine preuzima s korisničkih stranica.
Zamjena vouchera na ulazu u hrvatski sektor na stadionu bit će moguća od 19:15 sati na dan utakmice (po lokalnom vremenu)
Pravo na kupovinu Internetom imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, OIB, broj putovnice ili osobne iskaznice, datum rođenja i adresa kupca).
Jedna (1) osoba može kupiti najviše pet (5) ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim gledateljima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali gledatelji ne moraju biti hrvatski državljani.
Rok za kupnju ulaznica je 3. rujna do 12:00 sati odnosno do iskorištenja raspoloživosti ulaznica.
Naglašavamo kako je kupnja ulaznica za hrvatske navijače za utakmicu protiv Turske moguća isključivo putem internetskih stranica Hrvatskog nogometnog saveza te da hrvatskim navijačima neće biti moguće na blagajnama stadiona kupiti ulaznice ili pristupiti stadionu bez vouchera.

Sustav vouchera

Kupnja ulaznica za ovu utakmicu organizirana je sustavom vouchera. Kupac će za sve osobe za koje kupuje ulaznice putem e-maila dobiti posebni voucher na kojemu će biti ispisano ime, prezime i broj putovnice ili osobne iskaznice vlasnika vouchera. Voucher se iz e-maila (ili s korisničke stranice) treba ispisati te se takav može razmijeniti za originalne ulaznice na stadionu, na poziciji neposredno ispred sektora namijenjenog hrvatskim navijačima.
Razmjena će se moći obaviti u predviđeno vrijeme (gore navedeno) na dan utakmice do početka utakmice isključivo osobno i pojedinačno svatko na koga glasi voucher uz predočenje putovnice ili osobne iskaznice koja je upisana prilikom kupnje ulaznica.
Ako se prilikom preuzimanja ulaznice ustanovi da broj putovnice ili osobne iskaznice koji je unesen kod kupnje ne pripada osobi koja je navedena uz nju, ili je unesen izmišljeni ili nepostojeći broj putovnice, ulaznica neće biti izdana, a kupac neće moći ostvariti povrat novca.

Foto: Press HNS