Muzej za umjetnost i obrt dobitnik tri nagrade HMD-a
By redakcija On 28 lis., 2019 At 09:12 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

MuzejNa svečanoj dodjeli Godišnjih nagrada i priznanja za najbolja muzejska ostvarenja u 2018. godini, te Nagrade za životno djelo Hrvatskog muzejskog društva, Muzej za umjetnost i obrt dobio je čak tri nagrade.
Muzej za umjetnost i obrt je dobitnik nagrada u tri kategorije: Godišnja nagradu za realizirani izdavački projekt, Godišnja nagrada za realizirani marketinško – propagandni program te Nagrada za životno djelo MuzejHMD-a. Nagradu za realizirani izdavački projekt – monografiju Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost primili su ravnatelj MUO Miroslav Gašparović i Ante Žužul, predsjednik Nadzornog odbora Školske knjige d.d., te Vesna Ledić jedna od urednica monografije uz Adrianu Prlić i Miroslavu Vučić. U Kategoriji za marketinško – propagandni program nagradu je dobio Odjel marketinga i PR-a MUO za izložbu Šezdesete u Hrvatskoj – Mit i stvarnost pod vodstvom mr.sc. Vesne Jurić Bulatović, te Andree Gerenčer voditeljice PR-a sa suradnicama Marijom Jurkić, Vesnom Validžić i Marinom Lukić.
Nagradu za životno djelo u muzejskoj struci dobila je umirovljena, dugogodišnja muzejska pedagoginja iz Muzeja za umjetnost i obrt Malina Zuccon Martić, za trajni doprinos
muzejskoj pedagogiji i struci.

Foto: Press – Srećko Budek

comment closed