Nova emisija na TV: Riana Petanjek – CoolTurist
By redakcija On 31 svi., 2018 At 11:58 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Turizam…

Riana Petanjek nas kao voditeljica emisije CoolTurist vodi kroz tematske cjeline vezane u cjelovitu priču o pojedinoj destinaciji

Riana Petanjek– S popularizacijom naše zemlje kao svjetske turističke destinacije, cilj nove emisije CoolTurist je približiti dostupnost turističke ponude gledateljima. Nova emisija koja se od 2.lipnja 2018. godine počinje prikazivati na Novoj TV, na pozitivan i neposredan način u domove gledatelja donosi zanimljive, a istovremeno i pristupačne turističke sadržaje – poručuju s Nove TV.
Novu emisiju CoolTurist vodit će Riana Petanjek koja nas kroz emisiju CoolTurist ohrabruje istraživati i posjećivati već poznate, no i manje znane destinacije u Hrvatskoj.
Svaka pojedina epizoda je povezani kolaž turističkih i ostalih atraktivnih sadržaja određene regije, grada, mjesta ili županije.
– Riana Petanjek nas kao voditeljica vodi kroz tematske cjeline vezane u cjelovitu priču o pojedinoj destinaciji. Gledateljsko iskustvo je sadržano upravo u njenom sudjelovanju u svim sadržajima – kuhanju, degustacijama, adrenalinskim atrakcijama, opuštanju i istraživanju raznih turističkih sadržaja. Gledatelj se lako poistovjećuje s voditeljicom zbog njene neposrednosti u pristupu i prezentaciji sadržaja – u opuštenoj komunikaciji sa sugovornicima, saznat ćemo primjerice zašto bi trebali baš biciklom obići Jastrebarsko, koje sve tajne i dalje kriju zagrebačka Kamenita vrata, te kakvog je okusa hvarska gregada i zašto je nazivaju kraljevskom – poručuju s Nova TV.

O VODITELJICI:
Riana PetanjekRiana Petanjek je hrvatska putopiskinja i blogerica avanturističkog duha, a njeni avanturistički pothvati s ciljem otkrivanja planete i učenje o različitim kulturama, ono su po čemu je Riana posebna.
Malo se djevojaka može se pohvaliti tolikim brojem proputovanih kilometara i doživljenih avantura poput plivanja s kitopsinama, pustinjski safari na devama, osvajanje vrhova Šri Lanke, foto-safari po Africi, putovanje motorom američkom cestom Route 66. Riana je u svoje 33 godine, osim u Zagrebu i Krapini, živjela u Indiji i SAD-u. Sve navedene, ali i druge avanture ovjekovječila je u putopisnom romanu “Slane banane” koji je već doživio i drugo izdanje. Osim što je svjetska putnica, Riana dobro poznaje i ljepote Hrvatske koje će svojim pristupom i neposrednošću približiti i gledateljima Nove TV u emisiji CoolTurist.

Emisija Nove TV CoolTurist na rasporedu je u subotu, 2. lipnja 2018. s početkom u 11.05. sati.

Foto: Press

comment closed