fbpx

Nikolina Babić: Očekujemo maksimalnu podršku s tribina!

Davis Cup…

Nikolina Babić– Polažemo velike nade u našu reprezentaciju, a neovisno o tome radi se o događaju koji će Zadar, Zadarsku županiju, Dalmaciju i cijelu Hrvatsku promovirati kao sportsku i turističku zemlju – rekla je predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić.
Samo je još nekoliko dana ostalo do početka polufinalnog susreta Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a (Zadar, od 14. do 16. rujna), a novoizgrađeni stadion u Višnjiku je spreman za dolazak igrača iz samog svjetskog teniskog vrha.
Davis Cup– Očekujemo maksimalnu podršku s tribina. Prema sadašnjoj situaciji popunjenost je između 60 i 70%, no ne sumnjamo da će se to još popraviti – dodala je Nikolina Babić.
– Grad Zadar je izuzetno sretan što ugošćuje dvije tako velike teniske reprezentacije, a to samo govori kako svi mi koji živimo ovdje dišemo sportski – rekao je Branko Dukić, zadarski gradonačelnik.
Bit će ovo treći put da je Zadar domaćin susretu Davis Cupa, nakon što je u prethodna dva navrata Hrvatska svladala Brazil, odnosno Francusku.
– Sretan sam što se ovo događa u našem gradu i županiji. Zahvalio bih se i Vladi RH što je prepoznala da grad Zadar zaista može biti domaćin ovako velikog svjetskog događaja – rekao je župan Zadarske županije Božidar Longin.
Ulaznice se u kompletu i pojedinačno za svaki od tri dana mogu kupiti u sustavu ulaznice.hr, bilo u internetskoj prodaji, bilo na nekom od prodajnih mjesta. Prvi trening Davis Cup reprezentacije Hrvatske bit će u ponedjeljak ujutro.

Foto: Press