Peta sezona serije Teški zločini
By redakcija On 30 ožu., 2019 At 01:37 PM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Doma TV…

Peta sezona nagrađivane kriminalističke serije Teški zločini od 5. travnja na Doma TV-u

Teški zločiniDoma TV na male donosi petu sezonu nagrađivane kriminalističke serije Teški zločini koja je triput zaredom proglašena jednom od najboljih TV serija na američkim kabelskim kanalima. U petoj sezoni, detektivska ekipa nastavlja se strastveno boriti za pravdu, a članovi su suočeni s osobnim i profesionalnim dvojbama dok rješavaju osjetljive zločine.
U središtu priče serije Teški zločini je elitna detektivska jedinica iz Los Angelesa zadužena za istraživanje osjetljivih zločina ili onih koji su u središtu zanimanja javnosti. Kapetanica Sharon Raydor na čelu je specijalne jedinice ‘Teški zločini’, a u njezinoj istražiteljskoj ekipi nalaze se poručnik Provenza, starosjedilac ekipe, poručnik Andy Flynn koji strastveno voli svoj posao i odnedavna i kapetanicu Raydor, poručnik Mike Tao kojem se obraćaju kad god je tehnologija u pitanju i koji uživa u tome da svojom stručnošću rješava slučajeve, detektiv Julio Sanchez koji sve zna o bandama Los Angelesa i kojega se osumnjičeni često boje, detektivka Amy Sykes, bivša policajka na tajnim zadacima i vojna veteranka, patolog dr. Morales čiji crni humor često podiže raspoloženje u sali za obdukcije, tehnički stručnjak Buzz Wattson i pomoćnik šefa policije Russell Taylor.
U petoj sezoni serije Teški zločini, ekipa istražuje tajanstveni nestanak tinejdžerice tijekom dobrovoljnog rada u skloništu za beskućnike. Buzz otvara dosje desetljećima starog slučaja ubojstva svoga oca i strica. Andy Flynn razmišlja o tome da proda svoju kuću. Ubojstvo detektiva u jedinici za seksualne zločine uvodi ekipu Teških zločina u svijet pornografije u kojem otkrivaju drogiranje i upitnu etiku među kolegama. Rustyjeva biološka majka Sharon Beck vraća se s iznenađujućim vijestima. Nakon terorističkog napada na pripadnika američkih vojnih snaga, FBI traži pomoć kapetanice Raydor u traženju terorista. Raydor se s ekipom pridružuje FBI-u u utrci s vremenom jer je pitanje trenutka kad će terorist ponovno napasti.

Foto: Press

comment closed