fbpx

Povratak u budućnost slavi dvadeseti rođendan

HR 2…

Povratak u budućnost, Robert Mareković– U dvadeset smo godina plovili vodama rock and rolla, slušali soul, tugovali uz blues, plesali funky, a glavni junaci emisije bili su i jesu Elvis Presley, The Beatles, Beach Boys, Rolling Stones, Aretha Franklin – podsjeća Robert Mareković, koji je putovao po Europi i Americi te su slušatelji mogli čuti i ekskluzivna javljanja i izvješća iz Memphisa, Nashvillea, New Orleansa, Londona, Las Vegasa, Liverpoola, Beča i Münchena s koncerata Rolling Stonesa, Raya Charlesa, Chucka Berryja, Briana Setzera, Paula McCartneyja i brojnih drugih svjetski poznatih glazbenika.
Jedna od najdugovječnijih emisija Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Povratak u budućnost proslavit će dva desetljeća emitiranja koncertom koji će se održati u HRT-ovu radijskome koncertnom studiju Zvonimir Bajsić u četvrtak 1. veljače s početkom u 20.00 uz besplatan ulaz za sve zainteresirane te izravan prijenos na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2). Autor je i voditelj emisije Robert Mareković koji već dvadeset godina obrazuje i zabavlja pripadnike različitih naraštaja zahvaljujući svojemu poznavanju glazbe pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga stoljeća.
– U povodu velike obljetnice Robert Mareković sa svojim će sastavom The Swingers održati koncert s gostima, traženim zaljubljenikom u retroglazbu Markom Toljom te kolegom Mirkom Fodorom, a voditelj programa i koncerta bit će spretni te svestrani i poznati HRT-ov voditelj Frano Ridjan – najavljuje urednica Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Jadranka Rilović. Ulaznice su za koncert besplatne, a kako je broj mjesta ograničen, potrebno ih je rezervirati putem stranice Drugoga programa Hrvatskog radija (HRT – HR 2) na Facebooku ili besplatnoga infotelefona 0800 0022.

Foto: Press