fbpx

Otvorene prijave kazališnih predstava na festival Dani satire Fadila Hadžića

Zagreb…

43. Dani satire Fadila Hadžića

Kerempuh, Dani satire– U tijeku su prijave kazališnih predstava za sudjelovanje na festivalu ‘43. Dani satire Fadila Hadžića‘ u organizaciji i realizaciji Satiričkog kazališta Kerempuh. U konkurenciju za selekciju ulaze predstave premijerno izvedene tijekom prošle sezone i tijekom sezone u kojoj je natječaj objavljen. Kazališta na festival mogu prijaviti i predstave koje za trajanja natječaja nisu imale premijeru, ali će je imati do kraja veljače u toj sezoni – poručuju iz kazališta Kerempuh.

Krajnji rok za prijave predstava je 31. prosinca 2018.
Prijavljuje se jedna predstava, a uz ispunjen obrazac prijavnice koja se nalazi na službenoj stranici kazališta (www.kazalistekerempuh.hr) potrebno je priložiti programsku knjižicu predstave i DVD snimku predstave.
Prijave treba dostaviti na adresu: Satiričko kazalište Kerempuh, 10 000 Zagreb, Ilica 31, s naznakom „PRIJAVA – 43. DANI SATIRE FADILA HADŽIĆA“ i mailom na adresu: dani.satire@kazalistekerempuh.hr.
– U svrhu pravodobnog planiranja dolazaka izbornika na izvedbe prijavljenih predstava poželjno je da kazališta što prije izvrše prijave te uz njih dostave termine izvedbi. Odluku o sudjelovanju na festivalu donosi izbornica, uvažena dramaturginja Željka Turčinović. U sljedećem izdanju festivala uvode se novčane nagrade za najbolja glumačka ostvarenja, režiju, tekst i najbolju predstavu, kazalište Kerempuh.
’43. Dani satire Fadila Hadića’ održat će se u lipnju 2019. godine u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Foto: Press