U tijeku prijave: Ženim sina?
By redakcija On 10 velj., 2018 At 10:47 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Druga sezona zabavnog showa Ženim sina? uskoro na malim ekranima

Ženim sinaDok gledatelje Nove TV uskoro očekuje novi show ‘Ženim sina‘, produkcijski tim već užurbano radi na pripremama za drugu sezonu, a predstavljamo jednog od kandidata koji nestrpljivo čeka upoznati djevojke. On je Josip Kotlar, rođeni Zadranin koji studira u Zagrebu, a uz slobodno vrijeme bavi se gimnastikom i modelingom. Zanimljiva, simpatična i hrabra – profil je djevojke koju Josip traži, a kakvu djevojku bi njegova majka prigrlila kao svoju snahu, otkrili su u intervjuu za IN magazin.
– Filmovi su me uvijek poticali na neke romantične stvari. To dolazi iz potrebe da osvojim curu, da ostavim neki utisak svoj i ako jedan dan nažalost ne budemo zajedno da me bar zapamti po nečem lijepom – otkrio je Josip priznavši kako je veliki romantičar.
Nova TV poziva sve majke, muškarce i žene da prihvate izazov i prijave se u drugu sezonu showa ‘Ženim sina?’.
‘Ženim sina?’ show je koji je oduševio gledatelje diljem svijeta, a u njemu će kandidati započeti avanturu te će uz pomoć svojih majki imati priliku pronaći svoju idealnu životnu partnericu.

– A ako ste spremne za nezaboravnu avanturu te rađanje ljubavi, uz mnogo smijeha i zabave, prijevaite se na broj 060 801 802 ili na [email protected] – poručuju iz Nova TV.

Foto: Press

comment closed