Ulaz besplatan: Djed Mraz poziva na druženje
By redakcija On 12 pro., 2017 At 11:09 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Trsatska gradina…

Djed MrazTrsatsku gradinu koja je svojim svjetlosnim dekoracijama oduševila preko šest tisuća posjetitelja na spektakularnom otvaranju adventa, ove će srijede, 13. prosinca 2017. godine u 18.00 sati posjetiti Djed Mraz. Prilika je to da se oni najmlađi, ali i nešto stariji, druže s bradatim djedicom te da mu šapnu svoje božićne želje. Djed Mraz će sa Sjevernog pola stići s vrećom punom bombona, a s djecom će se družiti u magičnoj ledenoj spilji obojenoj svjetlošću stotina lampica i posutoj snijegom. Djed Mraz će se družiti s najmlađima, ali i fotografirati u bajkovitom ambijentu ledene spilje.
Posjetitelji će, osim u druženju s Djeda Mrazom, moći uživati u ukupno 11 kilometara božićnih lampica koje su ovog adventa Trsatsku Gradinu pretvorile u pravu čaroliju. Također, u sklopu adventa mogu se razgledati jaslice u pokretu sa zvučnom kulisom koje krase Mir junaka, a jedna od najvećih atrakcija zasigurno je i najveća božićna kuglica u Hrvatskoj koja krasi ulaz u sam kaštel. Bogata gastro ponuda na Trsatskoj gradini zasigurno će oduševiti i djecu i odrasle- u spilji se krije čoko kutak s fritulama, kroštulama, ali i ostalim slatkim delicijama, a na adventskim kućicama mogu se kušati jela svojstvena ovom najhladnijem godišnjem dobu, koja vrijedno pripremaju majstori kuhinje.
Djed Mraz krenuo je sa Sjevernog pola i putuje prema Trsatskoj gradini te s nestrpljenjem očekuje najmlađe da mu se pridruže u srijedu.
Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Foto: Press

comment closed