fbpx

Ulaz besplatan: Djed Mraz poziva na druženje

Trsatska gradina…

Djed MrazTrsatsku gradinu koja je svojim svjetlosnim dekoracijama oduševila preko šest tisuća posjetitelja na spektakularnom otvaranju adventa, ove će srijede, 13. prosinca 2017. godine u 18.00 sati posjetiti Djed Mraz. Prilika je to da se oni najmlađi, ali i nešto stariji, druže s bradatim djedicom te da mu šapnu svoje božićne želje. Djed Mraz će sa Sjevernog pola stići s vrećom punom bombona, a s djecom će se družiti u magičnoj ledenoj spilji obojenoj svjetlošću stotina lampica i posutoj snijegom. Djed Mraz će se družiti s najmlađima, ali i fotografirati u bajkovitom ambijentu ledene spilje.
Posjetitelji će, osim u druženju s Djeda Mrazom, moći uživati u ukupno 11 kilometara božićnih lampica koje su ovog adventa Trsatsku Gradinu pretvorile u pravu čaroliju. Također, u sklopu adventa mogu se razgledati jaslice u pokretu sa zvučnom kulisom koje krase Mir junaka, a jedna od najvećih atrakcija zasigurno je i najveća božićna kuglica u Hrvatskoj koja krasi ulaz u sam kaštel. Bogata gastro ponuda na Trsatskoj gradini zasigurno će oduševiti i djecu i odrasle- u spilji se krije čoko kutak s fritulama, kroštulama, ali i ostalim slatkim delicijama, a na adventskim kućicama mogu se kušati jela svojstvena ovom najhladnijem godišnjem dobu, koja vrijedno pripremaju majstori kuhinje.
Djed Mraz krenuo je sa Sjevernog pola i putuje prema Trsatskoj gradini te s nestrpljenjem očekuje najmlađe da mu se pridruže u srijedu.
Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Foto: Press