fbpx

Ulaz besplatan: Dječje Valentinovo, modna revija Nek’ svud ljubav sja

Zagreb…

Dječje Valentinovo na Knežiji – Dječja modna revija Nek’ svud ljubav sja

ValentinovoU četvrtak, 14. veljače 2019. godine s početkom u 18.00 sati Vijeće mjesnog odbora Knežija u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka organizira Dječje Valentinovo na Knežiji.
– Ove godine, na samo Valentinovo, i djeca će imati priliku pokazati kako plešu i pjevaju o ljubavi. Nastavljamo sa započetom tradicijom te i ove godine predstavljamo Dječju modnu liniju posvećenu ljubavi za čije Valentinovoje kreacije zaslužna Udruga Kamensko, a reviju će nositi djeca s Knežije. Program će se održati u Društvenom domu Knežija, Albaharijeva 2 – poručuju organizatori.
Događaju Dječje Valentinovo na Knežiji će se pridružiti dječji zbor i ritmička grupa Zagrebački anđeli pod vodstvom maestra Vitomira Ivanjeka. Predstavit će se i solisti: Vitomir Ivanjek (glasovir) i Kana Halić Kordić (violina). Manifestaciju će obogatiti i djeca iz igraonice Čarobna šuma s plesnom točkom i predstavom na engleskom, a predstavit će nam se i plesni klub Harmony, te sportske organizacije Medo Sportaš i karate klub Sports Life; kao posebne gošće pozvali smo zaposlenike Dječjeg vrtića Matije Gupca.
Program je besplatan za sve posjetitelje.

Program Dječje Valentinovo na Knežiji:
18:00 Modna revija “NEK SVUD LJUBAV SJA”; Udruge KAMENSKO i djece iz igraonice ČAROBNA ŠUMA
18:10 Nastup plesne grupe igraonice ČAROBNA ŠUMA
18:15 Dječji vrtić Matije Gupca / iznenađenje
18:20 Karate klub SPORTS LIFE
18:30 Plesni klub HARMONY
18:40 Dječji zbor i ritmička grupa ZAGREBAČKI ANĐELI i solisti iznenađenja

Foto: Press