Velika završnica plesnog natjecanja DanceStar!
Piše: redakcija On 15 svi., 2015 At 09:09 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Više od pet tisuća plesača iz cijelog svijeta stiže na veliku završnicu plesne senzacije DanceStar

 DanceStar– Kroz cijelo vrijeme odvijanja festivala na rasporedu su brojna događanja i razni zanimljivi sadržaji, od radionica i seminara, velike gala večeri u dvorani Žatika 22. svibnja gdje će dvadeset naboljih koreografija cijele ovogodišnje svjetske turneje odmjeriti snage i boriti se za pobjednika – najavio je Alen Petelinc, organizator festivala DanceStar na druženju u Floresu.
Ostalo je još samo nekoliko dana do početka sedmog izdanja međunarodnog plesnog natjecanja DanceStar. Ususret festivalu, u zagrebačkom Institutu Parfumeur Flores, jučer je održano druženje kojim su najavljeni svi ovogodišnji noviteti te partner festivala Rexona. Već sljedećeg utorka, 19. svibnja 2015. godine, u Poreču kreću predkvalifikacijski turniri za plesače iz zemalja koje se nisu uspjele kvalificirati na veliku završnicu. Naime, tijekom proteklih mjeseci održali su se brojni kvalifikacijski turniri na čak tri kontinenta u kojima je sudjelovalo preko 50 000 plesača, a svi su se borili za svoje mjesto na prestižnom finalnom srazu najboljih svjetskih plesača.
DanceStarAtraktivno svečano otvorenje festivala na rasporedu je u srijedu, 20. svibnja 2015. godine s početkom u 20,30 sati, na pješčanoj uvali u Zelenoj Laguni, gdje će biti predstavljene sve zemlje koje su ušle u završnicu. Finalna natjecanja će se odvijati od četvrtka 22. svibnja pa sve do nedjelje 24. svibnja, kad će biti dodijeljene nagrade po raznim kategorijama i dobnim skupinama.
Novost sedmog izdanja je i Urban Chapter koji će se održati u subotu, 23. svibnja u DanceStar, Alen Petelincdiskoteci Byblos i gdje će se plesači predstaviti u potpuno novoj formi kad je riječ o DanceStaru, u atraktivnim plesnim okršajima break i oldstyle plesača.
– Posebna mi je čast predstaviti i ovogodišnji stručni sud koji dolazi u Poreč. Riječ je o našim vrsnim stručnjacima Almiri Osmanović, Milku Šparembleku, Leu Jakovini i Igoru Barberiću. Posebnu zahvalu uputio bi i našem partneru festivala Rexoni jer su nam omogućili da ovogodišnje izdanje bude na onoj razini na kojoj i zaslužuje – dodao je Alen Petelinc.
Rexona je na druženju predstavila i svoje nove proizvode za žene i muškarce Invisible Black + White koji pružaju zaštitu do 48 sati te su najbolje rješenje protiv žutih mrlja i idealan spoj sa mladim plesača koji stižu u Poreč i koji će uz Rexonu osjećati sigurnije i snažnije.

Foto: Press

comment closed