Milan Bandić: Nabavite svog kućnog ljubimca što prije!
By redakcija On 15 ruj., 2013 At 05:36 PM | Categorized As Kućni ljubimci, Ljubimci | With 0 Comments

Milan BandićMilan Bandić gradonačelnik grada Zagreba kao i mnogo puta do sada pružio je potporu akciji koja se odvijala jučer na glavnom zagrebačkom trgu.
– Svima koji ga još nisu nabavili poručujem da nabave što prije svog kućnog ljubimca, jer ćete imati prijatelja za cijeli život. Konzultirajte se sa svojim ukućanima, važno je udomiti životinju koja je adekvatna vašem životnom prostoru. Ima ljudi koji nemaju uvjete, pa svejedno udome životinju. Nakon nekog vremena životinju napuste, a to je veliki problem – naglasio je Milan Bandić, koji je kao i mnogo puta dosad podržao akciju.
DumovecOve subote održana je uspješna akcija ‘Udomljavanje je fora‘ s temom ‘Pravi Pas za pravog Čovjeka’ u organizaciji Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, a u suradnji s udrugom Prijatelji životinja.
Cilj ove akcije je naglasiti važnost izbora pravog psa za pravog udomitelja, jer i kućni ljubimci imaju svoj karakter i navike. Suživot čovjeka i kućnog ljubimca mora biti skladan, pogotovo zato što se radi o prijateljstvu koje će trajati više godina. Na zagrebačkom trgu razigrane Sera i Ilma dočekale su svoje udomitelje. Istovremeno, u azilu na svog čovjeka čeka više od 150 pasa.
Azil Dumovec se nada rekordnom broju udomljavanja i u narednim mjesecima, uspješnom promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom.

comment closed