Aleksandra Radović premijerno u KD Vatroslava Lisinskog
By redakcija On 21 lip., 2019 At 07:48 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Aleksandra Radović premijerno pred zagrebačkom publikom

Aleksandra RadovićGlazbena diva Aleksandra Radović nastupit će 10. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a zbog velikog interesa mnogobrojnih pratitelja ulaznice su već sada puštene u prodaju. Jedna od ponajboljih pop pjevačica na regionalnoj glazbenoj sceni, Aleksandra Radović, za svoj prvi solistički nastup u Zagrebu ništa nije prepustila slučaju – za lokaciju je odabrala Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog koja joj omogućuje najvišu razinu produkcijske kvalitete i neposredan kontakt s vjernom publikom.
Mnogi će poklonici čarobnog vokala Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert uistinu čekali godinama, poznata kantautorica i jedna od najosebujnijih i najsnažnijih vokala u regiji, jedna je i od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je započela prije nešto više od petnaest godina, iz koje su proizašli i brojni hitovi koje će hrvatska publika napokon moći doživjeti i uživo na čarobnoj pozornici Lisinskog.
Od aktualnih „Ljubavi moja“, „Živeo kraj“, „Čuvaj moje srce“, „Nisi moj“, „U inat prošlosti“, „Bivši dragi“ pa sve do pjesama koja su već izrasle u pop evergreene poput balada „Karta za jug“, „Čuvam te“, „Kao so u moru“, ili „Ni zadnji ni prvi“ koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela, s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.
Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su dio uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.
Ulaznice za ovaj jedinstveni koncertni spektakl kreću u prodaju od 17. lipnja, po cijenama od 120kn, 150kn, 180kn i VIP kategorija po 210kn, a mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr

Foto: Press

comment closed