fbpx

Anamarija Lovrenčić: Eric Roberts je predobar čovjek!

Ekskluzivne fotografije sa snimanja…

Lijepa Anamarija dobila je svoju prvu filmsku ulogu i to u filmu u kojem glumi Eric Roberts. Za portal Scena.hr kaže da je zahvalna na ukazanom povjerenju producentu filma Vjekoslavu Katušinu

Manekenka Anamarija Lovrenčić (21) iz Osijeka dobila je sporednu ulogu u filmu Vjekoslava KatušinaSomeone dies tonight. Ovo je njezina prva filmska uloga. Anamarija kaže da je zahvalna producentu na ukazanom povjerenju.

Eric Roberts, Anamarija Lovrenčić– Sretna sam. Ovo je za mene nezaboravno iskustvo. Vjekoslav je jako dobra osoba i na setu vlada opuštena i obiteljska atmosfera – rekla je Anamarija za portal Scena.hr. Anamarija nam je ekskluzivno danas na filmskom setu otkrila i kako je glumiti u filmu sa slavnim glumcem.

Eric Roberts, Vjekoslav Katušin, Anamarija Lovrenčić

Eric Roberts je jedan predobar čovjek. Ljubazan i simpatičan. Ne pokazuje da je posebniji od nas. Jednostavan je, ali opet veliki čovjek i glumac – naglasila je Anamarija. Dodaje da će se nastaviti baviti glumim. Inače, Erica Robertsa u Hrvatsku je doveo producent filma Vjekoslav Katušin.

Foto: ©Someone dies tonight – Damir Korov