fbpx

Anđa Marić: Jako sam zadovoljna u ovoj fazi života

Za portal Scena.hr…

BRAVO ANĐO: Spisateljica i glazbenica u svom životu se susrela s mnogim izazovima i hrabro se nosi s teškim životim udarcima, no ni jednog trenutka nije posustala. Iz njezinog krhkog tijela izvire nevjerojatna životna snaga, volja i vedrina

Anđa Marić, Bojana Gregorić Vejzović– Osjećam se savršeno. Prvi put da nisam umorna. Moj sin je sad s ocem, a ja sam se posvetila sebi i onome što najviše volim – pisanju. Idem uskoro na put u Madrid i veselim se – otkrila je Anđa Marić za portal Scena.hr. S glazbenicom i spisateljicom razgovarali smo ovog tjedna na promociji noviteta brenda Somat. Anđa je bila dobro raspoložena. I bez obzira ne sve udarce koje joj je život zadao, iz njezinog krhkog tijela izvire nevjerojatna životna snaga, volja i vedrina. Kaže da se spremno nosi sa svim izazovima koje joj je život donio.
Anđa Marić, Aragović– Kad sam završila u bolnici prvo mi je došla ta pomisao i spoznaja, rekla sam: O, Bože hvala ti što sam toliko toga doživjela, sad se stvarno mogu malo odmoriti. Nemam osjećaj kao da nešto propuštam. Ja sam stvarno toliko toga proživjela i puno toga sam utrpala u jedan život. Zapravo sam sretna što sam toliko toga doživjela u tridesetima i još imam toliko toga za doživjeti – ispričala je Anđa. Spisateljica trenutno živi s ocem, koji joj puno pomaže u svakodnevnom životu.
– Moj tata je genijalan. Oboje kuhamo, najčešće zajedno. Stvarno uživamo u hrani. Jako sam zadovoljna u ovoj fazi života – naglasila je Anđa. No ipak je nakon teške dijagnoze neke stvari morala prilagoditi u svom životu.
– Prije sam se lagano mogla našminkati, a mrežaste čarape navukla bih kao od šale, no danas je to izazov. Ali rekla sam Anđa Marićsi: Dobro, teško je, no usporedbi s čime?! Svjesna sam koliko je meni zapravo lagan život jer uvijek može biti gore – zaključila je Anđa. A planovi…
– Planovi su da sama sebi obećam da ću barem dva puta na tjedan ići na plivanje. Želim dati svom tijelu vremena jer se nisam pokvarila u jednoj noći, nego je to trajalo desetljećima. I sad će mi trebati sigurno nekoliko godina da se vratim. Tako da se nigdje žurim. Za sve ima vremena – zaključila je lijepa i simpatična Anđa za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr