Andrea Bocelli uoči zagrebačkog koncerta primio nagradu Global Award
By redakcija On 2 ožu., 2018 At 11:49 AM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Tenor Andrea Bocelli još jednom nagrađen za svoje vokalne sposobnosti

Andrea BocelliSamo osam dana uoči velikog zagrebačkog koncerta Andrea Bocelli je u Londonu na gala dodjeli dobio Global Award 2018., nagradu koja se dodjeljuje najboljim glazbenicima klasične glazbe. Gala dodjela okupila je sve glavne radio postaje diljem svijeta poput Capital, Capital XTRA, Heart, Classic FM, Smooth, Radio X, Gold I LBC – te tako slavila najdraže glazbene umjetnike.
Nagrada ima još veći značaj uzmemo li u obzir da je uz stručni žiri glasala i javnost. Sama ceremonija održana je u povijesnom Londonskom Apollo kazalištu. Najpoznatiji tenor je pored nagrade dobio i najveće stajaće ovacije u dvorani – 4000 ljudi u dvorani je gromoglasnim pljeskom pratilo njegove hitove Nessun Dorma i Time to say goodbye.
Andrea BocelliPored Bocellia, koji je prodao 90 milijuna albuma, spektakularnoj dodjeli nazočili su Sam Smith, Rita Ora, Martin Garrix i brojni drugi glazbenici današnjice.
Kako je do zagrebačkog koncerta u Areni ostalo samo osam dana, organizator koncerta Alen Ključe ispred Star Produkcije se iskreno razveselio.
– Jako me razveselila vijest kad sam čuo. Kako je svega nekoliko dana do velikog zagrebačkog koncerta iznimno mi je drago da je dobio tu vrijednu nagradu i da će zagrebačka publika moći uživati u glasu najpoznatijeg tenora današnjice.
Za najtraženiji koncert godine tražila se ulaznica više, upravo iz tog razloga Star produkcija je pustila dodatni kontingent ulaznica u prodaju. Ulaznice možete pronaći na www.eventim.hr ili na prodajnim mjesta Eventima.

Foto: Press

comment closed