fbpx

Besplatna dječja predstava: ‘Pazi.mazi.voli.’

Art park…

Ljepote psećeg prijateljstva u besplatnoj dječjoj predstavi ‘Pazi.mazi.voli.’

Pazi.mazi.voliPovodom zadnjeg dana škole i ususret ljetnim praznicima, kazalište Mala scena, djeci daruje besplatnu obiteljsku predstavu ‘Pazi.mazi.voli.’ koja će se održati u srijedu 14. lipnja 2017. godine s početkom u 19.00 sati u Art parku. A na izvedbu su dobrodošli i četveronožni članovi obitelji jer predstava govori upravo o odgovornom vlasništvu i posebnoj vezi između djece i kućnih ljubimaca.
Predstava ‘Pazi.mazi.voli.’ novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je u sklopu inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovorno vlasništvo.
Izvedbom predstave Mala scena najavljuje i ljetnu turneju u sklopu koje će publici diljem Hrvatske predstaviti toplu priču o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.
Pazi.mazi.voliSinopsis predstave prema narudžbi je napisala mlada autorica Dina Vukelić, a dramaturški ga je obradila višestruko nagrađivana suradnica Male scene – Nina Horvat. Toplu priču o čovjekovom najvjernijem prijatelju na scenu su postavili Nora Krstulović i Vedran Peternel osnivači kolektiva SKROZ, također stalni suradnici Male scene. Peternel je i autor glazbe te oblikovatelj zvuka, a SKROZ potpisuje i oblikovanje svjetla. Kostimografkinja je Lucija Smolčec, likovno oblikovanje napravile su Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović, fotografkinja je Morana Belančić, a predstavu su producirale Tena Bosek, Mia Tomić i Jelena Vignjević uz mentorstvo Vitomire Lončar.
Leu, Juraja i Čupka, igraju na audiciji odabrani glumci – Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše. U radu na predstavi sudjelovao je i pseći konzultantski tim kojeg čine Bowie, Luna i Tessa.
Predstava je namijenjena svoj djeci i roditeljima, te sadašnjim i budućim vlasnicima četveronožnih klupka ljubavi.
U slučaju kiše, izvedba se odgađa za sljedeći dan (15. lipnja) u 19.00 sati, na istome mjestu.

Foto: Press – Morana Belančić