fbpx

Burlesque i Cabaret show: Cirque Rouge u Zagrebu

Studenski centar…

Provokacija i satira, akrobacije i ples, glamur i dekadencija tridesetih godina prošlog stoljeća zavladat će te večeri Zagrebom!

Cirque Rouge– Jedan od najboljih svjetskih timova izvođača burleske i kabarea, poznati Cirque Rouge dolazi nam u Zagreb u subotu 20. svibnja 2017. godine. Pet vrhunskih performera u maniri najboljih kabaretskih predstava s početka prošlog stoljeća nasmijat će vas, zabaviti i pokazati zašto je Cirque Rouge jedna od najboljih grupa burleske na Svijetu! – najavljuju organizatori.
Provokacija i satira, akrobacije i ples, glamur i dekadencija tridesetih godina prošlog stoljeća zavladat će te večeri Zagrebom! Iz Beča dolazi nam tajno oružje burleske, Kalinka Kalaschnikow! Ona zadivljuje publiku svojom jedinstvenom interpretacijom glamurozne ljepote i zabavno ispričanih bajki koje isprepliće u provokativnom, ekstravagantnom i ekscentričnom izdanju!

Kalinka Kalaschnikow
Russell BrunerIz New Orleansa dolazi nam plesač swinga, koreograf, akrobata, negativac nijemih filmova, kabaretski konferansje i Kralj Burleske, Russell Bruner. Ovaj vrhunski zabavljač, osvajač Burlesque Hall of Fame otkriva Vam svoj humor, šarm vodvilja i seksualnost u bezvremenskoj umjetničkoj formi.
Victoria Romanova, žena snažne osobnosti, famme fatale, stilska ikona povijesti ženstvenosti izvodi klasičan burleskni striptiz s daškom magije i glamura. Njena strast za burleskom rođena je iz ideje o feminizmu:
Victoria Romanova– Vjerujem da sve žene na svim kontinentima trebaju imati ista prava kao muškarci i trebaju biti dovoljno čvrste da donose vlastite odluke u svojim životima. U svojim burleska izvedbama prikazujem snažne, samopouzdane žene, koje vladaju svojim životom. Ja se izražavam s burleskom, sa njom slavim ženstvenost, to je moja apsolutna strast! – kaže umjetnica.
Dobitnica je:
♥ Amsterdam Burlesque Award 2015
♥ Caput Mundi International Burlesque Award 2015
♥ Amsterdam Burlesque Award 2014
♥ Burlesque Hall of Fame 2014
– Na zagrebačkom gostovanju njima će se pridružiti senzualne i elegantne dive burleske Madelene de Sade, žena ubojitih oblina, izvođačica klasične i nove burleske s primjesom tame…njena misteriozna osobnost ubrzat će vam otkucaje srca…ona je Vaš predmet mračnih želja!
Mademoiselle Julie, plesačica zavidnih akrobatskih sposobnosti, slatka damica koja se voli igrati vatrom i koja leti zrakom na visećem obruču očarati će Vas senzualnošću, elegancijom i fleksibilnošću!
Cirque RougeProvokacija i satira, akrobacije i ples, glamur i dekadencija tridesetih godina prošlog stoljeća zavladati će Zagrebom u subotu 20.5. u 22h.
Dress code (nije obavezan ali preporučujemo):
Stil 20tih, 30tih, 40tih i 50tih godina dvadesetog stoljeća, inspiracija mogu biti burleska, starlete, pin-up, kabare i kankan, dandy, diva, swingboy, žigolo, mornari i uniforme, glamur, mafija i prohibicija, Moulin Rouge, varijete, vodvilj itd. Inspiraciju potražite u filmovima Žalac, Kabare, Crna Dahlia, Veliki Gatsby, LA povjerljivo… Dame mogu koristiti dodatke poput držača za cigarete, perje, rukavice, bisere, čarape na crtu. Gospoda mogu nositi šešire, leptir mašne, tregere, odijela…ne postoji pretjerivanje, više je više! 😉
Za djevojke i žene koje interesira burleska Kalinka Kalaschnikow će održati dvije radionice burleske u subotu tijekom dana, više informacija potražite na Facebook stranicama Bourlesque & Cabaret Show-a – kažu organizatori.
Ulaznice za Burlesque & Cabaret Show by Cirque Rouge mogu se nabaviti preko sustava Eventim po cijeni 140, 160 i 180 Kn u pretprodaji, 160, 180 i 200 Kn na dan predstave. Ulaznice ujedno vrijede i za ulaz na Hrvatsku Tattoo Konvenciju za sva tri dana konvencije 19.20. i 21.5.2017. koja se održava na istom mjestu u SC Studentskom Centru u Zagrebu.

Foto: Press