fbpx

Audicija za glumice: Poziv na audiciju

Zagreb…

AudicijaKazalište Tragači i Teatar na Trešnjevci pripremaju predstavu “Šetači pasa” te raspisuju audiciju za ulogu Djevojke. Na audiciju se mogu prijaviti zainteresirane glumice u dobi 22-28 godine koje imaju titulu prvostupnice (BA) glume. Audicija će se održati u razdoblju između 26. i 30. kolovoza 2019. godine.
Predstava “Šetači pasa” nastat će prema tekstu i u režiji Jelene Hadži-Manev. Premijera je zakazana za subotu 09. studenoga 2019. godine u Centru za kulturu Trešnjevka, a probe će krenuti 02. rujna. Prijavom na audiciju potvrđujete da ste slobodni za rad na predstavi u navedenom razdoblju.
Prijaviti se možete elektroničkim putem od 19. srpnja do 19. kolovoza 2019. na e-mail tragaci.zagreb@gmail.com. U prijavi je potrebno poslati ime, prezime, adresu, kontakt podatke (e-mail i broj mobitela), portret fotografiju i kratku biografiju.
Odabrane kandidatkinje bit će pozvane na audiciju elektroničkim putem najkasnije do 23. kolovoza, pri čemu će biti obaviještene o točnom terminu audicije. Uz poziv će dobiti i materijale za audiciju.

Foto: Press