fbpx

Damir Kedžo i glazbena poslastica za kraj godine!

HKD Sušak…

Damir Kedžo– Presretan sam odazivom publike. Hvala svima koji su kupili karte i omogućili da božićni koncert bude gotovo rasprodan sedam dana unaprijed. Ovaj koncert je točka na ‘i’ za mene iznimno uspješne godine. Potvrda pravog puta na kojem sam već skoro 10 godina – rekao je Damir Kedžo.
Damir će nastupiti na koncertu u HKD Sušak pod nazivom ‘Moj Božić‘, na kojem će izvesti božićne pjesme koje su na njega ostavile poseban utisak. Ulaznice za koncert su rasprodane u rekordnom roku. Iz tog razloga koncertu na kojem će kao posebni gosti na pozornicu doći i Marko Tolja te Pjevački zbor mladih ‘Josip Kaplan’ dodan je i dodatan termin. U Kedžinom božićnom koncertu publika će tako moći uživati u nedjelju 21. prosinca u 17,30 te u 20,00 sati.
Uz božićni koncert, Damir Kedžo ovih dana promovira i novi single s kojim će se publici predstaviti na Zagrebačkom festivalu 2015. Radi se o pjesmi ‘Kada ljubav stisne zube’ koju potpisuje Ante Pecotić, dok je aranžman napravio Predrag Martinjak Peggy.
– Kada ljubav stisne zube kupila me na prvu. Ima iznimno jaku emociju. A stih ‘Kada ljubav stisne zube, srcu postane svejedno tko je kriv’ potpuno me oborio s nogu. Hvala Anti Pecotiću i čitavom timu na povjerenju. Jedva čekam izvesti pjesmu uživo – izjavio je Damir Kedžo.

Foto: Press