fbpx

Dino Merlin iz Varaždina: Živim život kao da sanjam

Varaždin…

Dino Merlin ‘jači’ od vremena – nadmašio sve trijumfom u Varaždinu

Dino Merlin

Dino Merlin– Živim život kao da sanjam i ja sam danas iznimno sretan čovjek. Ljubav ne dijelim samo s obitelji nego i s publikom. Mi se razumijemo i to je najveći kompliment koji može dobiti svaki glazbenik – rekao je Dino Merlin.
Na sinoćnjem, davno unaprijed rasprodanom koncertu u Varaždinu, Dino Merlin je iznenadio publiku specijalnim audio-vizualnim showom, a tisuće glasova uglas ga je pratilo više od dva sata. Bio je ovo koncert koje će varaždinska publika i njihovi gosti jako dugo pamtiti iako je zbog velikog interesa, ovo već drugi koncert u Varaždinu u sklopu aktualne turneje ‘Hotel Nacional’. No, publika na sjeveru Hrvatske istinski uživa u glazbenom opusu ovog svestranog umjetnika.
Dino Merlin– Čemu lijepa priča ako je ne možete više puta doživjeti? Ova naša priča o Hotelu Nacional počela je prije nepune 4 godine i gotovo je 80 koncerata iza nas. Mislim da smo nastupali u najljepšim prostorima na Mediteranu, a pjevali smo do sada sveukupno pred više od 650.000 ljudi. Osjećam da je ova turneja iza sebe ostavila jedan poseban trag i jedan lanac ljudi koji je povezan karikama koje smo skupa kovali svakim novim koncertom u svakom novom gradu. Nevjerojatno sam sretan čovjek što imam publiku kakvu imam i što srećem sva ova divna lica diljem svijeta – kazao je popularni glazbenik nakon koncerta u još jednoj rasprodanoj Areni.
Dino MerlinUltimativni glazbeno-scenski show, iskrena emocija i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih sarajevski glazbeni čarobnjak već godinama obara rekorde u cijeloj regiji, a za hrvatsku publiku, s neskrivenim ponosom priznaje, posebno je vezan.
Nakon rasprodanih Arena u svim većim gradovima u zemlji te spektakularnog dočeka nove godine na Stradunu, Dino Merlin u narednim mjesecima priprema još veće podvige.
Prvo kreće na turneju po Australiji, a potom će nas sve iznenaditi open-air mega koncertima u Dubaiju i Istanbulu. Potom se ponovno vraća u Hrvatsku. 23. lipnja nastupit će na tvrđavi u Slavonskom Brodu, a početkom kolovoza na stadionu u Makarskoj.

Foto: Press