fbpx

Hana Huljić o ženi koja je razočarana svojim muškarcem

Superman…

U vrijeme izolacije stvaranje ove pjesme bio mi je spas, rekla je Hana Huljić

– Za vrijeme izolacije, stvaranje ove pjesme bio mi je spas, fokusirala sam se na rad oko nje i u tome istinski uživala. Kao i sve moje pjesme do sada i ova ima verziju na hrvatskom i na engleskom jeziku.

U engleskoj verziji naziva se ‘(Fu*king) Superman’ i priča o ženi koja je razočarana svojim muškarcem kojem je samo bitno dokazati se drugima i glumiti heroja, dok je u hrvatskoj verziji ‘Sama mogu sve’ posebno izražena snaga žene koja se toj njegovoj samodopadnosti pomalo izruguje – rekla je Hana Huljić.
Hana Huljić

Mlada glazbenica Hana Huljić predstavlja novu pjesmu ‘Superman‘. Nakon pjesama ‘Alisa’, ‘Noć bez snova’, ‘Sedmo nebo’, ‘Superman’ je Hanina četvrta autorska pjesma, koja je nastala u najizazovnije doba ove godine – u izolaciji.
Kako ova magistra kompozicije i glazbene teorije od svojih glazbenih početaka razmišlja i komponira na engleskom, tako je i ova pjesma prvo dobila englesku verziju. Pjesma zrači pozitivom, a posebnu pažnju Hana je pridala i samom spotu:
– Scene za spot i njihov redoslijed nacrtala sam na papiru, izradila lutkice, zatim s Pilot studijem razradila što je od toga moguće realizirati, te smo u hodu radili izmjene – zaključila je Hana Huljić.

Foto: Press