fbpx

Jacques Houdek: Kad nekoga voliš

Novi singl….

Jacques Houdek– Tako rijetko nađemo to, a jednom kad nađeš, živi za to! – stihovi su predivne pop balade, novog singla Jacquesa Houdeka koji izlazi 11 godina nakon megahita ‘Živim za to’, pjesme, kojom je Jacques zaprosio svoju suprugu Brigitu, a koja je vrlo brzo postala himnom mnogih vjenčanja.
Novu 2017. godinu Jacques je odlučio započeti radno pa tako prvog radnog dana izlazi s novim singlom i videospotom za pjesmu ‘Kad nekoga voliš’ autora Ivana Škunce s kojom će se predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu. Svojoj je publici novom sjajnom pjesmom želio poželjeti sve najbolje u novoj godini te odaslati najljepšu poruku ljubavi, a novim glazbenim projektom najavljuje još jednu uspješnu poslovnu godinu u kojoj sprema mnoga iznenađenja.
Jacques Houdek– Pjevati na vjenčanjima za mene je uvijek iznova posebno uzbudljiv doživljaj i u tome istinski uživam. Kad imaš priliku uljepšati pjesmom nečiji najvažniji dan u životu, to je poseban trenutak, a najsretniji sam kad parovi izaberu upravo moju pjesmu za svoj prvi ples jer onda znam koliko im to znači. Pjesme ‘Živim za to’, ‘Stotinama godina’ i ‘Srećom imam tebe’ mnogi su mladenci birali za svoj prvi ples pa nosim predivne uspomene s nastupa na vjenčanjima tijekom svoje karijere – kaže Jacques Houdek.

Foto: Tomislav Smoljanović – Promo