fbpx

Klapa Iskon: Božićni spot snimili u jednom kadru sa svojim obiteljima!

Video…

Klapa Iskon– Inspiracija za pismu mi je došla spontano, napisana je brzo jer mi se dogodio taj trenutni klik kad rići i glazba idu iz glave sami od tebe. Pisma je za mene više ka’ poruka u ovo božićno vrime da se malo pogledamo u ogledalo i probamo svatko ponaosob biti što bolji da bi u konačnici život na ovoj našoj lipoj planeti bija lipši i bolji. Nadam se da će se pisma svidjeti slušateljima, a isto tako da će i poruka koju pisma prinosi prodriti u ljudska srca – kazao je Vedran Roguljić.
Klapa Iskon je nakon radnog ljeta odlučila snimiti božićni spot u krugu svojih obitelji za pjesmu “Vrime o’ jubavi”. Udružili su se s dječjim zborom “Srdelice” koji je dao poseban pečat ovoj pjesmi. Ideju za spot je dao Marko Pecotić Peco, a spot je snimio Matko Petrić u jednom kadru gdje je prikazao članove klape u obiteljskom ozračju kako sviraju, ukrašavaju bor, druže se sa ženama i djecom, nazdravljaju i pale prskalice.
– Za spot smo se odlučili da ga snimimo sa svojim obiteljima kod našeg zajedničkog prijatelja. Moja ideja je bila da ih jednog kadra snimimo spot, a tu me podržao naš dugogodišnji prijatelj i redatelj Matko Petrić te je tako spot snimljen iz jednog puta sa svim našim obiteljima. Nadamo se da će se publici pjesama svidjeti i da će ih uvesti na najbolji mogući način u 12. mjesec – rekao je Marko Pecotić Peco.
Glazbu i tekst potpisuje Vedran Roguljić koji je ujedno i član klape, a za aranžman se pobrinuo Leo Škaro.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cAEas_6bz3w[/embedyt]