Centar Knap: Zaokret i buđenje – KNAP+
By redakcija On 3 svi., 2017 At 12:38 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Knap kao mjesto okupljanja, propitivanja, stvaralaštva; mjesto gdje će se uvijek događati nešto novo, nesvakidašnje i zanimljivo

Medijski pokrovitelj Scena.hr

KNAP– Dragi naši, ovoga proljeća odlučili smo se probuditi s novom energijom. Odlučili smo kroz novu platformu – KNAP+ otvoriti vrata kazališta i Centra KNAP mladim umjeticima, umjetničkim organizacijama i udrugama, a time i našoj publici ponuditi nove, zanimljive dramske, plesne i eksperimentalne programe, predstave i preformanse. Želja nam je iskoristiti potencijal KNAP-a i postati mjesto okupljanja, propitivanja, stvaralaštva; mjesto gdje će se uvijek događati nešto novo, nesvakidašnje i zanimljivo… nešto što će dodatno obogatiti i razvijati kazalište na Peščenici, kao i Centar kulture u cjelini – poručuju priopćenjem iz Centra Knap.
Logo– Želimo da KNAP+ postane platforma umjetnicima bez ‘doma’, mjesto gdje će moći svoje stvaralaštvo predstaviti publici uz profesionalne uvijete i podršku. Prvi koji su prepoznali našu inicijativu KNAP+ platforme su dance_lab_collective, koji nam dolaze s plesnom predstavom Rubberband i ATEATAR koji će u dva termina tijekom svibnja izvesti svoju hvaljenu predstavu Vilimov Shakespeare. Zaokret i buđenje u kazalištu KNAP donosi razne novosti, a to su povoljnije ulaznice za sve naše predstave u svibnju, kao i mnoge besplatne programe za djecu i odrasle u sklopu Centra KNAP.
Obećajemo još mnogo kvalitetnih i zanimljivih programa u sklopu Centra i kazališta KNAP tijekom sezone 2017./2018., a vas zadužujemo za jednostavan zadatak; da odlučite konzumirati kulturu na Peščenici što češće, da budete aktivan sudionik u našim programima, da nas kritizirate i hvalite, da nam kažete svoje želje, ideje i savjete, a mi vama obećajemo da ćemo biti još bolji, zanimljiviji i raznovrsniji! Vidimo se u KNAP-u, vidimo se na Pešči! – piše u priopćenju.

Foto: Press

comment closed