fbpx

Koltovi generala Pattona u Centru Knap

Zagreb…

Centar kulture na Peščenici i Kazalište Knap predstavlja Vam predstavu ‘Koltovi generala Pattona’

Koltovi generala Pattona– Dođite 28. listopada u Knap i saznajte kako su tajanstveni koltovi slavnog generala Pattona dospjeli na naše daske i je li njihov pucanj u ekstremno podijeljeno hrvatsko društvo bio samo pucanj u prazno – pozivaju iz kazališta Knap.
Na programu kazališta Knap, u subotu 28. listopada 2017. godine s početkom u 20.00 sati, je predstava Koltovi generala Pattona, nastala prema tekstu Nina Škrabe i u režiji Georgija Para. Predstavu koju je do sada imalo prilike vidjeti skoro pet tisuća ljudi, nakon kraće stanke, ponovno je na našim daskama i ima priliku zabaviti i Vas!
Ova crna komedija u režiji Georgija Para književno duhovito raskrinkava podijeljeno hrvatsko društvo, ne samo ideološki, svjetonazorski i religijski nego i kulturno.
Jednako ‘puca’ u crne i crvene, lijeve i desne, bogate i siromašne, domaće ili dotepence, a umjesto žrtava nudi smijeh kao rješenje. Tekst je napisao Nino Škrabe, majstor dijaloga, jezika i karaktera.
Četvero glumaca; Mladen Vasary, Tomislav Martić, Sunčana Zelenika i Ana-Marija Percaić glume sveukupno šesnaest istaknutih pripadnika hrvatskog društva raznolikih karaktera.
Dva umirovljena generala , novinarka žutog tiska, bivša balerina, modni stilist, urednica vjerskog radijskog programa, ljevičarska aktivistica, lokalni tajkun, operna diva, vrtićka teta samo su neki od likova koji će Vas nasmijati.
Karte možete kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kn na blagajni našeg kazališta ili rezervirati na broj: 01 2303 122
Za grupe veće od deset ljudi cijena je 35 kuna.

Foto: Press