fbpx

Katarina Strahinić otkriva kako se pripremala za ulogu frizerke

Skriveni talent…

Glumica kaže da je u djetinjstvu osvojila nagradu za najbolju frizuru

– Jako sam sretna i polaskana što sam dobila ulogu u humorističnoj seriji ‘Ko te šiša‘ – kazala je glumica za portal Scena.hr. Katarina Strahinić igra mladu frizerku Sanju kojoj očajnički traže dečka. Katarina uživa u svakom trenutku snimanja.

Katarina Strahinić

– Posebna mi je čast igrati s velikim glumačkim imenima poput Ksenije Marinković, Jadranke Đokić i Žarka Potočnjaka – ističe glumica. Za potrebe uloge Katarina je prošla kratki tečaj s profesionalnim frizerkama. Uvjerena je da će do završetka serije biti dovoljno spremna da može ošišati režisera serije Igora Šeregija. U djetinjstvu joj se posao frizerke sviđao.
– Bilo je to u četvrtom razredu osnovne škole. Bilo je jedno malo natjecanje frizura, a moja frizura je pobijedila. Tako da sam sad taj skriveni talent za frizure prenijela u ovu seriju – prisjetila se Katarina uz osmijeh. Glumica će dugo pamtiti situaciju sa snimanja pilot epizode. Gost je bio legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Katarina Strahinić

– Ćiro je bio tako drag i divan. I najslađe je bilo kad je prije snimanja učio tekst. Rekli smo mu da se ne brine jer možemo improvizirati, samo kao neke ključne momente da zapamti, ali on se  svejedno pripremao za tekst. I snimanje je krenulo. Usred jedne scene nekoliko puta me zagrlio jer bi se pogubili i on i ja u tekstu, pa je jedino logično bilo da se još jednom zagrlimo – kroz smijeh ispričala je glumica.
U seriji ćemo se kroz međusobne odnose i sukobe likova na duhovit način podsjetiti na mnoge poznate društvene i kulturne sukobe, za što su zaslužni scenaristi Petra Venier, Dijana Merdanović, Branko Ružić i Koraljka Meštrović. Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj, producent Igor Vukov, a režiju zajednički potpisuju Aldo Tardozzi i Igor Šeregi.

Foto: Scena.hr