fbpx

Krešimir Macan i Antonia Matković napustili show Zvijezde pjevaju

Show…

Tara i Dino ‘pobjednici’ druge emisije – show napustili Krešimir Macan i Antonia Matković

Krešimir MacanHRT-ov show ‘Zvijezde pjevaju’ napustio je prvi par – Krešimir Macan i Antonia Matković, koji su posljednji put zapjevali još jednom i na samom kraju emisije. Emisiju su otvorili pobjednici prve emisije Borko i Jelena, i to s pjesmom ‘Volare’, koja je pobijedila na San Remu 1958. Znanje talijanskog jezika prva je pohvalila Remi koja je otvorila komentare žirija, a složila se s tim i Valentina Fijačko Kobić – te su od žirija Krešimir Macanosvojili 32 boda.
Krešimir Macan i Antonia Matković nastupili su peti po redu s pjesmom znakovitog naziva ‘Laku noć Luigi, laku noć Bepina’. Remi je izvadila crnu knjižicu i poručila Macanu da čuva Tonku, jer bez nje to ne bi imalo smisla. I Valentina je ocijenila da nedostaje kontrole glasa i intonacije, što Macana nimalo nije pokolebalo, kao ni njegovu mentoricu – te su rekli kako su odlučili ostati u showu. Žiri je nastupu dao 23 boda, no sa zbrojem glasova publike nisu prošli dalje.
Parovi su se predstavili u žanrovima soul i swing, uz pratnju banda ‘Zvijezde sviraju’, a na kraju glasanja pjesmu ‘Četiri straduna’ izvele su četiri mentorice Jelena, Tonka, Ivana i Žanamari.
Na kraju emisije prvi su se put zbrojile ocjene žirija: Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić – i glasovi gledatelja, koji su 8 parova ocijenili ovim redoslijedom:
Tara i Dino – 8 bodova (žiri)
Borko i Jelena – 7 bodova (žiri)
Krešo i Ivana – 6 bodova (žiri)
Ella i Goran – 6 bodova (žiri)
Ashley i Bojan – 5 boda (žiri)
Macan i Tonka – 4 boda (žiri) – par koji ispada
Katarina i Pero – 3 boda (žiri)
Frano i Žanamari – 2 boda (žiri)
Najsretniji gledatelj i iduće subote osvaja 10 tisuća kuna, dok u završnoj emisiji iznos se penje na 40 tisuća kuna!
Glasanje je otvoreno čitav tjedan, a raspjevana zvjezdana subota nastavlja se na Hrvatskoj radioteleviziji sa 7 parova.

Foto: Press – Dario Njavro