fbpx

Lepa Brena: Presretna sam što se vraćam u zagrebačku Arenu

Arena Zagreb…

Lepa Brena rasprodala arenu u Zagrebu, dodan je drugi koncert

Lepa Brena– Presretna sam što ću se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam – kaže Lepa Brena.
– Najpopularnija pjevačica u regiji Lepa Brena, rasprodala je ulaznice za nastup 14. prosinca u zagrebačkoj Areni, a novi koncert zakazan je dan kasnije. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim. Pjevačica i glumica Lepa Brenapred zagrebačku publiku vraća se nakon deset godina pauze no ovaj put čak dvaput. Lepa Brena rasprodala je prvi koncert u Areni Zagreb 14. prosinca no kako je njen nastup u organizaciji Star produkcije izazvao toliko veliki interes publike, dodan je još jedan koncert i to 15. prosinca 2019. godine.
Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su dobrog provoda, a svakim nastupom i dalje dokazuje zašto je jedna od najvećih zvijezda u regiji – poručuju organizatori.
Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima “Hajde da se volimo”, a ujedno je i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.
Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert 15. prosinca mogu se kupiti od danas u sustavu Eventim.

Foto: Press