fbpx

Lions Club Zrinjevac: Humanitarna akcija Zrinjevke za djecu Klaićeve

Zagreb…

Predstavom Ništa ljubav samo sex započelo obilježavanje 20.-te obljetnice osnutka Lions Cluba Zrinjevac

Lions Club Zrinjevac

Lions Club Zrinjevac– Rene Bitorajac je odmah prihvatio našu zamolbu i tako sa svojim kazalištem postao vrijedan partner u humanitarnoj akciji Zrinjevke za djecu Klaićeve – rekla je predsjednica LC Zrinjevac Ilijana Palčec.
Jučer, 12. travnja 2019. godine, u Kazalištu Luda kuća počelo je obilježavanje 20.-te obljetnice postojanja Lions Cluba Zrinjevac. Predstava Renea Bitorajca Ništa ljubav samo sex odigrana je u prepunoj dvorani kazališta, i u veselju, humoru i Lions Club Zrinjevacsmijehu je započela humanitarna akcija LC Zrinjevac koja će trajati sve do kraja svibnja.
– Sav prihod koji će do kraja akcije biti prikupljen bit će doniran Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj – Zavodu za hematologiju i onkologiju za kupnju digitalnog vizualizatora vena (za što bezbolnije vađenje krvi malim pacijentima). Posebna zahvala večeras pripada Reneu Bitorajcu koji je velikodušno omogućio izvedbu predstave u humanitarne svrhe, ali i još jednom pokazao neupitnu nit koja spaja kulturu i humanost – poručuju iz Lions Cluba Zrinjevac.
Obilježavanje obljetnice Lions Cluba Zrinjevac se nastavlja, a vrhunac će biti svečanost 18. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt kad je na programu glazbeni program u kojem će nastupiti: Doris Karamatić, Nina Kraljić i Antonella Malis.

Foto: Press – Lions Cluba Zrinjevac