fbpx

Maja Bajamić oduševila kao Michael Jackson

Show….

Sjajna Majina transformacija u Michaela Jacksona i izvedba velikog hita ‘Billie Jean’ žiri je ostavila bez daha

Maja Bajamić– Nakon nekih Michaela Jacksona u dosadašnjim sezonama, ovo je zaista svjetska razina, ja sam oduševljen pjevanjem, pokretima i svime – fascinirano je rekao Mario Petreković.
Vrhunskom vokalnom i koreografskom izvedbom Maja Bajamić odnijela je pobjedu u osmoj epizodi zabavno glazbenog showa u Hrvatskoj, ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Sjajna Majina transformacija u Michaela Jacksona i izvedba velikog hita ‘Billie Jean’ žiri je ostavila bez daha. Osim vokalnim mogućnostima, Maja je zadivila odličnim plesačkim sposobnostima te ju je bilo gotovo nemoguće prepoznati na pozornici jer je nevjerojatno nalikovala na kralja popa.
Saša Lozar nije mogao vjerovati koliko Maja nalikuje na legendarnog Jacksona, a posebno ju je pohvalio zbog vrlo kratkog vremena koje je imala za pripremu točke.
– Meni si ti čudesna, nevjerojatno mi je kako ti dobiješ tu lepršavost – kazala joj je Nives.
– Postoje transformacije koje su smiješne i simpatične, a ova večeras mi je ona gdje stojiš, gledaš i čudiš se što se tu uopće događa. Ti si beskrajno talentirana, znaš što radiš – zaključio je oduševljeni Kedžo.
Zahvaljujući Majinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi „Milosrđe – Centar za beskućnike“ iz Karlovca.

Foto: Press