fbpx

Mia Dimšić i Domenica na pripremama za koncert

Korčula…

Pjevačice Mia Dimšić i Domenica u ljetnom druženju u Vela Luci na otoku Korčuli

Mia Dimšić i Domenica– Po prvi puta se obje moramo složiti i reći da nam je ovo ljeto zaista neobično. Inače ljeti najviše radimo, no ove je godine sve drugačije. Fale mi koncerti i publika, tako da ne mogu dočekati koncert 22. kolovoza i pogotovo zato što zajedno nastupamo. Nas dvije smo se u svemu našle i Miu smatram pravom iskrenom prijateljicom! – istaknula je Domenica koje je od Mie mlađa samo jedan dan te otkrila zanimljive planove za ostatak godine:
Mia Dimšić i Domenica– Dogovorile smo se da ćemo sigurno jedan rođendan zajedno proslaviti na pola puta od Vele Luke i Osijeka. Tako smo povukle paralelu i našle na karti Gladnik. Shvatile smo da je to idealno mjesto za nas dvije jer obje obožavamo sve što je vezano uz hranu.
Mlade i talentirane hrvatske glazbenice Mia Dimšić i Domenica vruće ljetne dane provode zajedno u Vela Luci na otoku Korčuli gdje se uz ljetne radosti i opuštanje pripremaju za veliki koncert Zaklade Hrvatska za djecu. Mia Dimšić i Domenica kao ambasadorice Zaklade održat će koncert pod zvijezdama u subotu, 22. kolovoza od 21 sat na splitskoj tvrđavi Gripe. Prihod od prodanih ulaznica ide gluhoslijepim osobama okupljenim pod udrugom Dodir.
– Nas dvije se skoro u svemu slažemo, ali ima jedna stvar oko koje se raspravljamo – spavanje! Ja obožavam dugo spavati, a Domenica uvijek želi iskoristiti što više dana, tako da uvijek radimo neki kompromis iako mislim da ja na kraju uvijek popustim – otkrila je vesela Mia Dimšić.
Glazbenice pozivaju na koncert od kojeg će prihod ići za potrebe edukacije osobnih asistenata bez kojih gluhoslijepe osobe ne bi imale nikakvu šansu za uključenje u normalan život.

Foto: Press