fbpx

Nova sezona showa Volim Hrvatsku na malim ekranima

Zagreb…

Od jeseni na HRT-u nova sezona Volim Hrvatsku

Volim HrvatskuNa Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) započelo je snimanje nove, šeste sezone popularnog showa ‘Volim Hrvatsku‘ koji se od jeseni vraća na male ekrane. Gledatelje HRT-a i kroz narednih će 15 emisija showa voditi Mirko Fodor, kapetani ostaju braća Bojan i Goran Navojec dok će se članovi njihovih ekipa mijenjati iz emisije u emisiju.
– Kako je raditi s dvojicom braće koji su na različitim stranama? Jezivo! Šalu na Volim Hrvatskustranu, atmosfera na snimanju je odlična, imamo zgusnut tempo i siguran sam kako gledatelje na jesen čeka sjajna zabava – rekao je Mirko Fodor.
U igrama će se okušati čak 90 glumaca, pjevača, sportaša, voditelja, pod kapetanskim palicama braće Navojec, a testirat će se znanje iz povijesti televizije i filma, sporta.
– U ovoj ćemo sezoni malo ‘zapapriti’ našim ekipama. Igramo sjajnu igru – premetaljke ili popularni anagrami. Bit će tu i kolo sreće, pogađat ćemo poznate sunarodnjake, zaigrat ćemo i uzbudljivu igru ‘Sretan rođendan’, ‘varat’ ćemo protivnike maštovitim objašnjenjima čudnih riječi, plesati i pjevati iz sveg glasa – najavljuje urednica emisije Andrijana Škorput.
S omiljenom će se HRT-ovom emisijom na male ekrane vratili i vrckavi voditelj Mirko Fodor te Bojan i Goran Navojec kao kapetani timova u borbi za pobjedu. Emisija Volim Hrvatsku će ugostiti mnoga poznata lica – glumce, pjevače, sportaše i voditelje, a kroz zabavu i smijeh natjecatelji će, uz pomoć kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Republici Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti.

Foto: Press