fbpx

Prijavite se – Link za prijavu: The Voice Hrvatska!

Zagreb…

The Voice, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se i treću sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji!

The Voice Hrvatska– Natjecanje u kojem nisu važni ni izgled ni dob, već samo glas, pratit ćemo kroz 12 emisija – od 7. prosinca 2019. do 22. veljače 2020. godine. Nakon pet emisija audicija, slijede tri emisije nokauta, potom jedno izdanje dvoboja, a kulminacija sezone su posljednje tri emisije uživo – poručuju s HRT-a.
Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prijavljivanje kandidata moguće je samo preko web-aplikacije; a sve upute vezane uz način prijave, kao i upitnik za prijavu, kandidati mogu pronaći na web-stranici http://voice.hrt.hr/
The Voice HrvatskaPredizbori će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Nakon toga show „The Voice Hrvatska” može početi. Izabrani natjecatelji glasovne će sposobnosti pokazati na audiciji pred četiri mentora. Predstavit će, uistinu, samo svoj glas – jer mentori na audiciji ne mogu vidjeti kandidate. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku ‘Moj glas’ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje – i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene, te se oni prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora.
Nakon audicija slijede tri emisije nokauta tijekom kojih se broj kandidata smanjuje na šestero, i to onih šestero za koje mentori smatraju da najviše mogu napredovati tijekom natjecanja.
Šestoro izabranih kandidata u sljedećem izazovu, dvoboju, pjevaju u duetu, a mentor mora izabrati samo po jednog kandidata iz svakog dueta koji će nastaviti natjecanje. Trima natjecateljima svake ekipe pridružit će se još jedan natjecatelj kojeg je mentor odlučio spasiti, a koji je do tada bio član nekog drugog tima.
Završna faza natjecanja su tri emisije uživo, a tko će pobijediti – svojim glasovima odlučuju i mentori i gledatelji.
Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.
‘The Voice Hrvatska” natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu „The Voice of…”, u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju, te želi potvrditi i treći put – da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show. A u ovom trenutku „The Voice” se emitira u čak 67 zemalja svijeta.
Podsjetimo i na to da je prva sezona u Hrvatskoj emitirana još 2015. godine, druga sezona je završila 2016. – i ovo je sada „treća sreća”, čak i za one koji se nisu uspjeli plasirati u prethodne dvije – jer to mogu sada učiniti ponovo, ravnopravno sa svim prijavljenim kandidatima. Napominjemo također da je donja dobna granica 18 godina (navršenih do dana prijave), a gornja ne postoji – prema tome, nikad nije kasno za vašu glazbenu avanturu u HRT-ovu showu „The Voice Hrvatska”.
Prijave za treću sezonu showa „The Voice Hrvatska” bit će otvorene 30 dana, tj. do 23. lipnja 2019.
Stoga, prijavite se i izborite svoje mjesto u ovom jedinstvenom natjecanju! Jer samo je glas važan: „The Voice Hrvatska”!

Foto: Press