fbpx

Putujemo Europom: Novogodišnji koncerti u HNK

Rijeka…

Novogodišnji koncerti u HNK – Putujemo Europom

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Novogodišnji koncertiNovogodišnji koncerti u HNK Ivana pl. Zajca rasprodani su, a zbog velikog zanimanja publike koje i dalje ne jenjava, u prodaju su puštena pomoćna i stajaća mjesta. Tako je već sada, tjedan dana prije izvedbe prvog koncerta, evidentno da je s gotovo tri tisuće trenutno prodanih ulaznica odnosno skorašnjih posjetitelja oboren prošlogodišnji rekord posjećenosti ovog tradicionalno popularnog prigodnog koncerta. A prošlogodišnji je rezultat, jednako kao i Novogodišnji koncertiovogodišnji koji ga je već nadmašio, ostvaren pod dirigentskom palicom karizmatičnog maestra Yordana Kamdzhalova, šefa dirigenta orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca.
Koncerti su na programu 27., 28., 29. i 30. prosinca u 20 sati, a 29. prosinca 2018. godine bit će održana i prilagođena izvedba u 12.00 sati za sve one koji žele u novogodišnjem koncertu uživati zajedno sa svojom djecom ili unucima.
Pod nazivom ‘Putujemo Europom’, na programu koncerta su popularna djela Bizeta, Smetane, Mascagnija, Borodina, Enesca, Elgara i De Falle. Novogodišnji koncerti ne bi bili ono što jesu da na programu nema i Straussovih djela, šarmantnih i veselih polki te valcera među kojima je, naravno, i Novogodišnji koncertineizostavni ‘Na lijepom plavom Dunavu’.
Stoga, požurite na blagajnu i domognite se posljednjih preostalih ulaznica za pomoćna i stajaća mjesta!
Ne propustite trenutke iznimnog glazbenog užitka u blagdanskom ozračju riječkog ‘Zajca’, ne propustite biti dijelom najvažnijeg društvenog događanja krajem godine u Rijeci, na kojem ćete nazdraviti čašom Zlatne vrbničke žlahtine što ju poklanja PZ Vrbnik, partner Novogodišnjih koncerata.

Foto: Press