U Rovinju Počelo snimanje filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard
By redakcija On 9 tra., 2019 At 01:17 PM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Rovinj…

Bodyguard– Snimanje u Hrvatskoj, s planiranih 49 dana snimanja, trajat će do kraja svibnja. Osim Rovinja, za snimanje su odabrane i lokacije u Zagrebu, Rijeci i okolici Karlovca. Naše lokacije ‘glume’ Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku. Na produkciji filma radi preko 220 hrvatskih filmskih djelatnika, a bit će angažirano i više od 760 statista – izjavio je servisni producent filma Igor A. Nola iz MP filmske produkcije.
Jučer je u Rovinju službeno počelo snimanje filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Nastavak akcijske komedije iz 2017. ponovno režira Patrick Hughes, a Ryanu Reynoldsu i Samuleu L. Jacksonu se i ovoga puta pridružuje fatalna Selma Hayek.
Projekt je prijavljen u program poticanja ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela koji HAVC provodi u suradnji s Ministarstvom kulture. Radi se o jednom od najvećih projekata koji su do sad snimani u Hrvatskoj, kako produkcijski, tako i financijski.
Okosnicu radnje čini priča oko tjelohranitelja Michaela Brycea (Ryan Reynolds) koji nakon gubljenja licence odlazi na odmor u potrazi za „duhovnim buđenjem”. No njegov je duševni sklad narušen kada se u bjesomučnom naletu metaka pojavi Sonia Kinacid (Salma Hayek) i pod prijetnjom oružjem ga prisili da pođe s njom spasiti Dariusa (Samuel L. Jackson). Kada se trojka konačno okupi, uhvati ih Interpolov agent koji im prijeti da će provesti ostatak života u zatvoru ako mu ne pomognu razriješiti misteriozan napad koji prijeti uništenjem cijele Europe.
Film The Hitman’s Wife’s Bodyguard se u kinima očekuje u prvoj polovini 2020. godine.

Foto: Ryan Reynolds društvena mreža

comment closed