fbpx

Tamara Horvat: Sretna sam, ovo je iznimna čast i uspjeh

Tradicija…

Tamara Horvat nova je prvakinja ansambla Lado

Tamara Horvat– U Ladu sam 21.godinu i ovo promaknuće za mene donosi lijepe promjene. Ponosna sam i sretna jer postati prvakinjom nacionalnog folklornog ansambla za mene je iznimna čast i uspjeh, s osjećajem još veće odgovornosti u umjetničkom rastu. Sretna sam što je umjetničko vodstvo prepoznalo moj rad, trud i kvalitetu. Radujem se godinama koje dolaze – rekla je Tamara Horvat.
Tamara Horvat postala je nova folklorna Tamara Horvatprvakinja ansambla LADO. Ova istaknuta solistica u Ladu je ostvarila zavidnu karijeru koja traje više od dva desetljeća. Tamara se ističe iznimnim tehničkim i stilskim izvedbama različitih plesnih elemenata, kao i odličnim vokalnim izvedbama u zborskim programima. Nova prvakinja Ansambla LADO dala je veliki umjetnički doprinos mnogim točkama na repertoaru Lada, poput Smotre u širokama, Mi jim ne bumo sveču držali, Plesovi i pjesme otoka Suska, Ladarkama i mnogim drugima.
Uz prvakinju, na mjesto plesač pjevač srednje uloge promovirane su plesačice pjevačice Iva Piler i Ivana Prokop, dok je Goran Hlebec promoviran na mjesto glazbenika solista.

Foto: Press