fbpx

U finalu: Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić

Show…

Maja BajamićU finale pete sezone popularnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ušli su Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić. Dok će se ovih četvero finalista iduće nedjelje boriti za pobjedu, ostalih četvero natjecatelja nastupit će u parovima u revijalnom tonu.
U predfinalnoj epizodi pobjedu je odnijela Maja Bajamić sjajnom transformacijom u Indiru iz grupe Colonia, otpjevavši hit ‘Svijet voli pobjednike’.
– Ti si dizala obrve, ti si pričala ko ona, ti plešeš ko Ira, kako? Vi kao da ste neke sestre, to nije normalno. Stvarno si odradila maestralno – komentirala je Maja Šuput koja je ovoga tjedna nakratko zamijenila Nives Celzijus u žiriju.
– Ti si apsolutno izdominirala u duši tu Indiru i to je nešto nevjerojatno, svaka čast. Ovo je fakat jako dobro – izjavio je Saša.
– Ti si doslovno bila ona. Točno ta energija, ovo nije karikatura, ovo je baš Indira – nastavio je pohvale Kedžo.
Maja Bajamić– Mislim da si ti tijekom cijelog ovog showa uvijek tu negdje pri vrhu i ne postoji neki zadatak kojeg ti nisi obavila stopostotno – rekao je Petreković.
Zahvaljujući Majinoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna Hrvatskom savezu gluhoslijepih osoba ‘Dodir’.
Iduća epizoda donosi konačan odgovor na pitanje tko će osvojiti titulu petoga pobjednika showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Maja Bajamić postat će Catherine Zeta Jones iz filma Chicago, Paola Valić Bekić pjevat će kao Celine Dion, Katarina Baban transformirat će se u Britney Spears, a Amel Ćurić bit će Toto Cutugno. U revijalnom tonu nastupit će Davor Dretar Drele i Damir Poljičak kao Doris Dragović i Mladen Bodalec, dok će Matko Knešaurek i Ana Vilenica u duetu nastupiti kao Alejandro Fernandez i Christina Aguilera.

Foto: Press