fbpx

Tony Cetinski otkrio kako izgleda #samoljubav!

Zagreb…

Tony Cetinski u svom je stilu najavio veliki glazbeni događaj, regionalnu turneju pod nazivom #samoljubav!

Tony CetinskiLjubav za sve u svim oblicima! Tako bi se na najkraći način mogla opisati nova glazbena priča najboljeg regionalnog izvođača. Tony Cetinski u svom je stilu najavio veliki glazbeni događaj, regionalnu turneju pod nazivom #samoljubav!
Zagrebačko kazalište ‘Luda kuća’ bilo je pretijesno za sve željne dobre zabave i druženja. Gotovo trosatnim koncertom za najveće fanove i brojne novinare, veseli, nasmijani i prije svega opušteni Tony, ponajprije se svima želio zahvaliti na godinama podrške i praćenja, ali i najaviti ono o čemu se već naveliko piše.
Tony CetinskiNadahnuto i s posebnom energijom, kako i priliči nazivu turneje, Tony je pričao o događajima koji nas očekuju. Nastupi u nekim od najuglednijih regionalnih koncertnih prostora tek su dio glazbenog iznenađenja. Biti bolji, originalniji, produkcijski svježiji i neviđeniji, zadatak je koji je cijela ekipa postavila pred sebe. Kako sam Tony ističe, nije dovoljno ‘uhvatiti’ mikrofon, pustiti glas i kraj. Publiku i obožavatelje, treba motivirati, zabaviti, iznenaditi, probuditi emocije.
Kako to bolje napraviti nego s ljubavlju. Riječ je o najčišćoj emociji koja nas pokreće. Čista srca, s odličnim glazbenim programom koji je presjek dugogodišnje karijere, Tony Cetinski i bend spremni su ponuditi publici diljem regije ono najbolje.
Tijekom turneje očekuju nas koncerti na različitim, sve odreda atraktivnim lokacijama, stadionima, Arenama, tvrđavama, u cijeloj regiji. Nešto o čemu će se dugo pričati i pisati, ali i još duže pamtiti.
Glazbena karavana, kreće ovoga tjedna, 08. i 09. ožujka koncertima u Zenici i Sarajevu, a Tony Cetinski, bend i cijela ekipa poručuju, jedva čekamo!

Foto: Press – Mario Draušnik